Det handler om ansvarlighed

Som den eneste leverandør i Danmark, der udelukkende tilbyder firmagaver med fokus på miljø og bæredygtighed, ønsker vi at være en ansvarlig og pålidelig samarbejdspartner, der støtter mest muligt op om vores kunders bæredygtige omstilling.

 

Vi har skabt en åben, ærlig og helhjertet forretning, der sammen med vores udvalgte leverandører udgør hele fundamentet for vores bidrag til en bæredygtig fremtid. Vælg trygt medarbejdergaver med et bæredygtigt fokus hos Right On.

DIN ordre gør en direkte forskel - her og nu!

CSR4

"Vores fælles fremtid afhænger af de valg, vi træffer i dag..."

Det betyder noget...

Code of Conduct

Formålet med vores Code of Conduct er at sikre, at vores udvalgte leverandører arbejder ud fra ansvarlige produktionsprincipper, der tager hensyn til især miljøet og medarbejdernes rettigheder. Vores Code of Conduct tager udgangspunkt i FN’s Menneskerettighedserklæring, ILO’s erklæring om Grundlæggende Arbejderstagerrettigheder og FN’s konvention mod Korruption.

Corporate Social Responsibility

Vores CSR-politik er udarbejdet med det helt enkle formål – at bidrage så meget som overhovedet muligt til en mere bæredygtig verden. På alle områder, hvor det er muligt, søger vi at skabe transparens gennem værdikæden, og drive vi forretning gennem ansvarlige, bæredygtige processer og forretningsgange.

Vælg-selv-shop for firmagaver

Besøg vores vælg-selv-shop for firmagaver generelt.

Vi hjælper med

...at støtte op om DIN virksomheds grønne omstilling!