At gøre noget godt for verden, sender et positivt
signal til både medarbejdere og omverden

Det betyder noget...

Her er et lille Galleri
med et udpluk af de mange
sommergaver, vi tilbyder.

ALLE med fokus på
Miljø & Bæredygtighed

Nordgreen
KB-logo
GJ-logo
Elvang logo2
HDlogo
omhu-logo
rosendahl logo
Tefal-logo
logo-ecooking
Applicata-logo
Mosgaard-logo
SVG_XM~2
SVG_XM~1
summerbird-logo 1
image 37
raa
Bloomingville-logo
muuto
Juna
Le-creuset-logo2
House of Marley-logo
Skagerak
Stelton
Lipati-logo-website
Tryg

...har allerede valgt en gaveløsning fra Right On!

“Vi er utrolig glade for samarbejdet om julegaver til vores 7.000 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. Vores vælg-selv-shop er sprogversioneret og har et virkelig godt udvalg af flotte, bæredygtige gaver, præsenteret indbydende og lækkert.

Vi prioriterer bæredygtige julegaver og får rigtig, rigtig god feedback. Det er imponerende, hvor hurtig og præcis hele eksekveringen har været, og hele vejen igennem er Right On utrolig omhyggelige, proaktive og hjælpsomme også når der liiige kommer endnu en ekstra ændring eller forespørgsel. Tusind tak for det, det er virkelig værdsat!”

 

Tina Fischer, HR • Tryg Forsikring
Lad dine medarbejdere vælge selv blandt en masse lækre,
Sommergaver - alle med fokus på Miljø og Bæredygtighed

Tror du på en bæredygtig fremtid...?

… hvor virksomheder tænker og handler bæredygtigt?

Med Right On har vi sat en ny og markant grønnere retning for hele firmagave-branchen, og gjort det super nemt og attraktivt for din virksomhed at træffe det grønne valg, når I skal anerkende jeres vigtigste ressource: Medarbejderne.

Med et flot og varieret udvalg udelukkende af firmagaver med fokus på miljø og bæredygtighed, vil vi gerne vise, at man som virksomhed ikke vælger noget fra, men tværtimod vælger en hel masse til, når man tilbyder sine medarbejdere mere bæredygtige firmagaver.

Der er brug for virksomheder der vil være med til at gøre en forskel. Vi er klar…. Og det håber vi selvfølgelig også at du er.

 • blad

  Udelukkende gaver med fokus på miljø og bæredygtighed

  Som de første og eneste i firmagave-branchen sætter vi en ny og markant grønnere retning ved udelukkende at tilbyde gaver, med fokus på miljø og bæredygtighed!

 • Ikon-Social-ansvarlighed2

  Social ansvarlighed

  Vi gør en særlig indsats for sårbare mennesker, der ellers ville have svært ved at passe ind i et ordinært arbejde. Derfor pakkes dine firmagaver til de ansatte på vores pakkeri, der beskæftiger udsatte og sårbare mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer

 • emballage

  Emballage der skåner miljø og klima

  Vi arbejder hele tiden på at minimere klimaaftrykket i alt, hvad vi foretager os. Det indebærer også brugen af emballage og indpakning. Derfor benytter vi udelukkende materialer, der skåner klima og miljø mest muligt. F.eks. gaveposer i recycled bomuld, FSC-certificeret pap mm.

 • Ikon-CO22

  CO2 kompenseret forsendelse

  Når du køber dine firmagaver hos Right On, bliver CO2-udledningen fra dine forsendelser kompenseret via Post Nords Pakker med Omtanke. Alle klimabidrag går ubeskåret til et unikt projekt i Nordjylland, der er blevet til i samarbejde med PostNord og Den Danske Naturfond

 • Ikon-Donation2

  Sammen planter vi træer...

  Ved at vælge firmagaver fra Right On støtter du op om den bæredygtige udvikling. Som tak giver vi en DONATION til den danske organisation Growing Trees, som planter træer og etablerer folkeskove i Danmark.

 • rapport

  Afrapportering gavevalg

  Som en del af den endelige evaluering får du en opsummeret rapport, som blandet andet viser hvilke bæredygtigheds- elementer din virksomheds valg af gaver har understøttet.

Vi hjælper med

...at støtte op om DIN virksomheds grønne omstilling!