• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
samgave8-1
Tilbage til gaver

AMERICAN TOURISTER – Bon Air Trolley

800DKK

Download

Kabinekuffert i meget høj kvalitet

Er du også træt af kufferter i tvivlsom kvalitet, hvor hjulene eller lynlåsen går i stykker, når man mindst ønsker det? Denne Bon Air kabinekuffert fra American Tourister er ganske enkelt et scoop, og kombinerer alt, hvad man tænker en kuffert skal være. Lav vægt med stor rummelighed, og så er kufferten ekstremt slidstærk. Det er ganske enkelt en kuffert, der ikke går i stykker! American Tourister er en del af Samsonite-koncernen, hvilket også understreger denne kufferts høje kvalitet.

Bon Air kufferten er fremstillet i materialet polypropylen, som udstyrer kufferten med en stærk og slidsikker overflade. Bon Air har manøvrebare hjul, som er designet til at reducere vægten af kufferten, og er desuden udstyret med TSA-lås, der lever op til de sikkerhedsmæssige standarder i branchen. En TSA-lås betyder, at den er godkendt af Transportation Security Administration i USA. Skulle det ske, at du skal gennem et manuelt tjek i USA’s lufthavne, vil de have mulighed for at åbne låsen med en universal nøgle i stedet for at flå lynlåsen op. Indvendigt finder du et pakkesystem, som gør det let for dig at pakke bagagen til turen. Det indvendige stof er ligeledes let at rengøre, så du ikke brænder inde med en lugtende kuffert. Den leveres i farven sort, rummer 33 liter og måler 55 cm x 40 cm x 20 cm – hvilket opfylder målene for kabinekufferter hos stort set alle flyselskaber.

 

Lige siden American Tourister blev grundlagt i 1933 har de haft fokus på at producere produkter af høj kvalitet. Med denne arv i bagagen og deres kærlighed til planeten satser de på at designe produkter, der minimerer deres aftryk på planeten ved at bruge bæredygtige og holdbare materialer. De fokuserer først og fremmest på materialer der giver affald nyt liv. American Tourister er en del af Samsonite-koncernen, som har sat et mål om at blive verdens mest bæredygtige taske og kuffert firma. Deres nye, globale strategi, som de kalder “Vores ansvarlige rejse”, viser Samsonites mål frem til 2030 – fra hvordan deres produkter bliver fremstillet, til hvordan de kan holde, hvordan Samsonite gør deres del for at reducere deres indvirkning på planeten, og hvordan de sikrer, at deres medarbejdere, samarbejdspartnere og samfundet engagerer sig i og drager fordel af Samsonites udvikling. Læs mere på Samsonites bæredygtige site.

 

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

AMERICAN TOURISTER – Bon Air Trolley

800DKK