• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til gaver

AMERICAN TOURISTER – Novastream

640DKK

Download

Trendy kabinekuffert (håndbaggage) i genanvendt PET.

Novastream er en kuffert, der har et klassisk amerikansk Tourister-design, men med moderne funktioner. Tasken er lavet af slidstærkt polycarbonat og leveres med en adresselabel. Kahytterne har en smart USB -port ved låsen, så du kan oplade dine elektroniske gadgets uden rod. Justerbart teleskopisk håndtag med to skinner for stabilitet. Der er også en ergonomisk top og sidehåndtag. Integreret trecifret TSA-kodelås. Bemærk, at nøglen kun må opbevares af toldmyndighederne. Fire dobbelte hjul, der garanterer jævn manøvredygtighed og stabilitet. Lukkeligt rum med lomme på den ene side og justerbare pakkestropper på den anden. Der er også en lomme til en powerbank. Alt hvad du behøver for at holde orden.

 

Fremstillet i RPET Polyester af 9 genanvendte PET-flasker ved hjælp af Recyclex™ materialeteknologi. Måler 55 x 40 x 20 cm. og kan derfor tages med ombord på flyselskaber som Ryanair, Norwegian, KLM, Lufthansa, Air France, SAS mm. Vælg mellem 3 farver – Nomad Green, Pastel Blue og Soft Pink.

 

Lige siden American Tourister blev grundlagt i 1933 har de haft fokus på at producere produkter af høj kvalitet. Med denne arv i bagagen og deres kærlighed til planeten satser de på at designe produkter, der minimerer deres aftryk på planeten ved at bruge bæredygtige og holdbare materialer. De fokuserer først og fremmest på materialer der giver affald nyt liv.

certificate

GLOBAL RECYCLE STANDARD

Global Recycled Standard er den strengeste standard indenfor genbrug af materialer på det kommercielle marked. GRS-certiceringen er med til at vericere og opspore de genanvendte materialer i slutprodukter. GRS mærkningen stiller store krav til, at sikre nøjagtige indholdskrav og gode arbejdsforhold, og at skadelige miljømæssige og kemiske påvirkninger minimeres. For at et produkt kan få certiceringen GRS er det blandt andet et krav, at det indeholder et bestemt minimum af genbrugsmateriale.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

AMERICAN TOURISTER – Novastream

640DKK