• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
anfgave3-1
Tilbage til gaver

ANDERSEN FURNITURE – ARC Smørrebrætter

200DKK

Download

Æstetisk, smukke brætter i FSC-certificeret akacietræ

Fra danske Andersen Furniture får du 2 smukke smørre- og serveringsbrætter af FSC®-certificeret akacietræ. Det smukke og elegante sildebensmønster giver et enestående farvespil, hvor man kan se de forskellige årer og mønstre i træet. Det naturlige og smukke mønster er med til at skabe et unikt bræt, der giver glød og varme til din borddækning. De to brætter måler 18 x 12 x 1,5 cm.

 

FSC er et internationalt kontrol- og sporbarhedssystem, som hjælper os med at sikre og dokumentere, at det træ vi bruger, kommer fra bæredygtigt skovbrug. Det betyder bl.a., at der ikke fældes mere træ, end skoven selv kan nå at reproducere og at lokalsamfund og medarbejdere i skoven sikres sundhed, uddannelse og ordentlige arbejdsforhold. FSC-mærket er således din garanti for, at træet i møblet er bæredygtigt og kan spores tilbage til den skov, det blev fældet i. Du har altid mulighed for selv at tjekke, om en virksomhed eller et produkt er FSC-certificeret ved at søge i Global FSC Certificate Database.

 

Andersen Furniture er en del af Design Concept Denmark, som er en FSC-certificeret virksomhed. I hver proces i deres produktion stræbes der efter at sikre bæredygtighed. Deres fokus er at finde en sund balance mellem arbejdsmiljø, socialt ansvar og miljøvenlig produktion. Udover at være FSC-certificeret bidrager Andersen Furniture til plantning af træer. I 2021 blev der indkøbt 8.000 træer, som blev plantet i henholdsvis Indien og Danmark. Beplantningen foregår i samarbejde med seriøse partnere, og det registreres, i hvilke områder træerne plantes helt ned på specifikke koordinater. Træer optager CO2, som er godt for vores økosystem og god i kampen mod den globale opvarmning. Derudover arbejder Andersen Furniture målrettet med affaldssortering og forbrug internt, og endelig kommer mere end 60% af det årlige elforbrug fra egne solceller.

Læs mere om Andersen Furnitures tilgang til den bæredygtige omstilling HER.

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

ANDERSEN FURNITURE – ARC Smørrebrætter

200DKK