• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
pank2-1
Tilbage til gaver

Anker Chokolade – 24 Påskeæg

195DKK

Download

Økologisk luksus chokolade med et Michelin twist

Hvis du ikke har smagt økologisk chokolade fra Anker Chokolade før, så er det med at komme i gang. Anker Chokolade kan noget med smage, og bidrager kontinuerligt med nye, spændende smagskombinationer, der rykker grænsen for hvilke råvarer der kan kombineres med chokolade. Og helt ærligt… det smager hamrende godt! Her får du 24 lækre, økologiske påskeæg i gaveæske (280 gr.) med 6 forskellige smagsvarianter: Hibiscus med lime og hvid chokolade. Kaffe med Sao Tome mørk chokolade. Marcipan med hasselnødder, flagesalt og mørk Ecuador chokolade. Danske Topaz æbler med Grand Cru hvid chokolade. Pebermyntecreme med lys chokolade. Og endelig appelsinblomst med lys chokolade.

 

Anker Chokolade er en fusion imellem Michelin kokken og chocolatier Mikkel Anker, og en madelsker med kærlighed til dét at drive en forretning – Martin Nørregaard. Anker chokolade slog dørene op til deres første butik i 2015 på Vesterbro i København. Siden da er efterspørgslen steget og steget, men Anker Chokolade har stadig holdt fast i det oprindelige udgangspunkt om håndlavet chokolade. Der anvendes så mange økologiske råvarer som muligt (90-100%) – chokoladen kommer fra en familievirksomhed, hvis passion er økologisk, fairtrade chokolade via et tæt samarbejde med en masse kakaodyrkere i både Ecuador, Peru, Sao Tome m.fl.

certificate

Ø-MÆRKET

Økologiens succes i Danmark kan i høj grad tilskrives, at vi, som de første i verden, fik et statskontrolleret økologimærke i 1990. Ø-mærket er forbrugernes garanti for, at de økologiske varer er produceret ansvarligt under økologilovgivningen. Det gør Ø-mærket til et af de absolut stærkeste mærker i Danmark. Virksomheder, der producerer økologiske produkter, kan frivilligt sætte mærket på deres varer, når de er produceret under økologikontrollen i Danmark. Det er Fødevarestyrelsen, som står for kontrol og administration af mærket.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

Anker Chokolade – 24 Påskeæg

195DKK