• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til gaver

BLACK+DECKER – Linje Laser

200DKK

Download

Robust kvalitetsværktøj i genanvendt plast

Som et led i Black & Deckers bæredygtigheds-strategi har de udviklet en ny REVIVA-serie, som har fokus på bæredygtighed. Alle produkter i REVIVA-serien er produceret af 50% certificeret genbrugsplast, og skulle du være i tvivl, om det er lige så holdbart og robust som ”almindeligt” elværktøj, så er svaret JA. REVIVA-serien er udviklet til at levere fremragende ydeevne, pålidelighed og driftstid, der svarer til eller er bedre end eksisterende modeller. Her får du et kompakt og funktionelt Reviva Line Laser vaterpas, som er både hurtig og enkel at bruge, og er ideel til en bred vifte af nivelleringsopgaver, herunder ophængning af billeder, spejle og gardiner eller når der skal lægges nyt gulv. For ekstra bekvemmelighed og håndfri betjening kan laseren monteres i det medfølgende 360° roterende vægbeslag, så du kan projicere laserlinjen i enhver vinkel. Line Laser bruger 2 stk. AA-batterier (medfølger ikke).

 

Stanley Black & Decker opererer ud fra en miljøstrategi ECOSMART™, der handler om at indlejre miljø- og sikkerhedsansvar i deres kultur – både internt og eksternt – for at sikre, at de er på forkant med klimarelaterede påvirkninger og reducerer deres aktiviteters miljøpåvirkning. Dette indbefatter også at den højeste standard for menneskerettigheder respekteres og fremmes gennem hele forsyningskæden. ECOSMART™ handler desuden også om at integrere bæredygtighedsovervejelser i produktdesignprocessen – for at reducere miljøpåvirkningen af deres produktion og produkter uden at gå på kompromis med kvalitet og værdi. Stanley Black & Decker har siden 2010 været noteret på Dow Jones Sustainability North American Index, som sporer præstationerne for de øverste 20 % af de 600 største canadiske og amerikanske virksomheder. Her fører Stanley Black & Decker feltet med hensyn til bæredygtighed. Via jævnlige leverandør-audits identificeres desuden mulighederne for at foretage gavnlige procesforbedringer til energi-, spild- og vandreduktioner.

 

Læs mere om Black & Deckers arbejde med bæredygtig omstilling HER

certificate

ISCC EU

ISCC EU er en verdensomspændende standard indenfor bl.a. plastik og kemikalier. ISCC standarden fokuserer på reduktion af drivhusgasser gennem værdikæden, bæredygtig arealanvendelse, land use change, beskyttelse af bl.a. natur og social bæredygtighed for råvareproduktion. ISCC kræver bl.a. en minimumbesparelse af drivhusgasemissioner på 60% fra januar 2018, og arbejder desuden for at øge fokus på cirkulær økonomi.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

BLACK+DECKER – Linje Laser

200DKK