• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
bdgave14-1
Tilbage til gaver

BLACK+DECKER – Luftstation & Bor- Bitssæt

560DKK

Download

Black+Decker opererer ud fra en miljøstrategi ECOSMART™, der handler om at indlejre miljø- og sikkerhedsansvar i deres kultur – både internt og eksternt – for at sikre, at de er på forkant med klimarelaterede påvirkninger og reducerer deres aktiviteters miljøpåvirkning. Dette indbefatter også at den højeste standard for menneskerettigheder respekteres og fremmes gennem hele forsyningskæden. ECOSMART™ handler desuden også om at integrere bæredygtighedsovervejelser i produktdesignprocessen – for at reducere miljøpåvirkningen af deres produktion og produkter uden at gå på kompromis med kvalitet og værdi.

 

Her kommer en kraftig multi luftkompressor, der hurtigt bliver en uundværlig del af hverdagen. Med 160PSI/11 Bar klarer denne luftstation de fleste pumpe-opgaver – også når det gælder bildæk! Den tilsluttes almindelig stikkontakt, men har også et 12V udtag (DC), så den kan tilsluttes i bilen. Kompressoren har automatisk sluk for trykket, hvilket sikrer præcist resultat hver gang, og det oplyste display gør det nemt at bruge den om aften/natten ved f.eks. vejsideproblemer (fladt hjul). Sammen med Snakelight får du et helt uundværligt bor- og bitssæt til værkstedet, indeholdende 50 dele leveret i praktisk kuffert. Så er du sikker på at være forberedt til de fleste bore- og skrueopgaver.

 

Stanley Black+Decker har siden 2010 været noteret på Dow Jones Sustainability North American Index, som sporer præstationerne for de øverste 20 % af de 600 største canadiske og amerikanske virksomheder. Her fører Stanley Black+Decker feltet med hensyn til bæredygtighed. Via jævnlige leverandør-audits identificeres desuden mulighederne for at foretage gavnlige procesforbedringer til energi-, spild- og vandreduktioner. Læs mere om Black & Deckers arbejde med bæredygtig omstilling HER

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

BLACK+DECKER – Luftstation & Bor- Bitssæt

560DKK