• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
bylohngave1-1
Tilbage til gaver

BY LOHN – Strikket Plaid

640DKK

Download

GOTS certificeret super blød plaid fra danske by Lohn

Kender du en, der elsker hjemlig hygge? 🙂

Her får du ganske enkelt en super lækker, blød og vamset plaid fra danske By LOHN i tyk, økologisk certificeret bomuld. Plaiden har By Lohns signaturmønster, og er i den lækreste bløde kvalitet uden på nogen måde at føles “tung”. Perfekt til de kolde aftener i sofaen og som et dekorativt interiørtekstil. All Round Plaiden måler 140 x 160 cm, og kommer i den smukke og praktiske Dark Grey farve som passer ind i alle moderne hjem. Og så er plaiden et miljøvenligt valg, da den er strikket i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

GOTS-certificeret bomuld garanterer etik og ordentlighed gennem hele processen fra dyrkning og høst af råvarer over produktion frem til færdigt produkt. Samtidig sikres at alle sociale rettigheder tilgodeses, og at tekstilerne ikke indeholder farlige kemikalier.

By LOHN, som blev etableret i 2018 af Louise Høj Nissen, støtter op om den voksende livsstilstilgang ”Slow Fashion”, som gør oprør mod ”Køb-og-smid-ud-tankegangen”. Hos By LOHN går økologi og miljøvenlighed hånd i hånd med design og kvalitet og forenes i det gamle håndværksform strik. By LOHN er optaget af at passe godt på vores jord, dens ressourcer, os selv og hinanden. By LOHN’s tilgang til økologi og bæredygtighed er, at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Læs mere om By LOHNs arbejde med bæredygtighed HER.

certificate

GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD – GOTS.

Den mest anerkendte certificering indenfor tekstilmateriale. GOTS er en global økologisk mærkning, som opfylder både sociale og miljømæssige krav. Der tages hensyn til hele produktionskæden fra råvare til færdigt produkt, fra dyrkning, plukning, forberedelse til fremstilling af selve tøjet. Et tekstilprodukt skal bestå af minimum 70% økologiske fiberråvarer for at kunne opnå GOTS-mærkningen.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

BY LOHN – Strikket Plaid

640DKK