• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til gaver

CHANGE OUR GLOBE – Spil & Hygge

400DKK

Download

Lærerigt og sjovt brætspil i FSC-certificeret papir + økologisk chokolade

Global Cooling er et lærerigt og sjovt brætspil for hele familien med fokus på vind- og solenergi. Spillet handler om at udnytte jordens vedvarende energikilder, så vi kan fortsætte med at køre bil, bruge elektricitet og holde varmen. Spillet er udviklet af det danske firma Change Our Globe, som via deres produkter vil skabe forandring på et alvorligt område igennem sjov, spil og leg. Alle papirdele i Global Cooling spillet er FSC certificeret, og alle plastdele er lavet af recycled plastik. I produktionen af spillet, er der taget et socialt og bæredygtigt ansvar, både i forhold til miljøet og medarbejderne i produktionen.

 

For at skrue ekstra op for hyggen, får du sammen med spillet 3 gaveposer (3 x 90 gr.) fra danske Elmelund Chokolatier. Poserne indeholder hhv. Dragéerede ristede mandler med hvid chokolade, lemon og kokos – Dragéerede hasselnødder med dark milk chokolade og endelig sprøde hasselnødder med hvid chokolade og hindbær. Elmelund Chocolatier er en familiedrevet, dansk virksomhed, hvis vision er at levere lækker, økologisk chokolade produceret på den bedst tænkelige bæredygtige måde. Udover at være Ø-mærket er Elmelund den første chokoladeproducent i verden, der benytter Cradle to Cradle certificeret emballage som dermed også er FSC-certificeret. I plastemballagen indgår mindst 80% genanvendt plast, som efterfølgende kan genanvendes. Endelig benyttes der udelukkende klimavenlig el, som kommer fra vindmøller. Og så er Elmelund konstant på udkig efter flere nye måder, de kan forbedre produktionen på den bæredygtige front.

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

certificate

GLOBAL RECYCLE STANDARD

Global Recycled Standard er den strengeste standard indenfor genbrug af materialer på det kommercielle marked. GRS-certiceringen er med til at vericere og opspore de genanvendte materialer i slutprodukter. GRS mærkningen stiller store krav til, at sikre nøjagtige indholdskrav og gode arbejdsforhold, og at skadelige miljømæssige og kemiske påvirkninger minimeres. For at et produkt kan få certiceringen GRS er det blandt andet et krav, at det indeholder et bestemt minimum af genbrugsmateriale.

certificate

Ø-MÆRKET

Økologiens succes i Danmark kan i høj grad tilskrives, at vi, som de første i verden, fik et statskontrolleret økologimærke i 1990. Ø-mærket er forbrugernes garanti for, at de økologiske varer er produceret ansvarligt under økologilovgivningen. Det gør Ø-mærket til et af de absolut stærkeste mærker i Danmark. Virksomheder, der producerer økologiske produkter, kan frivilligt sætte mærket på deres varer, når de er produceret under økologikontrollen i Danmark. Det er Fødevarestyrelsen, som står for kontrol og administration af mærket.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

CHANGE OUR GLOBE – Spil & Hygge

400DKK