• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
combgave2-1
Tilbage til gaver

COMBEKK – Dutch Oven gryde Ø24 cm.

600DKK

Download

Støbejernsgryde i genanvendt jern

COMBEKK DUTCH OVEN er en hollandsk støbejerns gryde i 100% genanvendt jern. Gryden  fås  i  3  forskellige  farver (sort, orange og rød), den måler Ø24 cm., kan indeholde 4 liter og vejer imponerende 5,8 kg. Gryden er produceret i Holland, og er i en fantastisk kvalitet. Så går du ind for genbrug og kvalitets køkkenudstyr så er COMBEKK svaret på dine ønsker. Gryden er emaljeret og har en non-stick funktion så den er nem at rengøre. Støbejern og opvaskemaskine er dog sjældent en god kombination, så vask den hellere i hånden. Støbejernet gør at gryden kan benyttes på alle varmekilder incl. induktion og fx. bål udendørs. Låget er også af støbejern, som på undersiden har små “dots” som gør at damp samles her og derfor retur i gryden, og ikke ned af siderne. Dette er praktisk når man fx. slow cooker over lang tid.

COMBEKK blev grundlagt i Holland i 2015. Alle deres køkkengrejsprodukter er designet og skabt med en enorm passion for madlavning og stor omsorg for planeten. COMBEKK står for høj kvalitet, robust design og bæredygtige, genbrugsmaterialer. COMBEKK producerer kun produkter af genanvendte materialer såsom jern og aluminium. Fødevarer bliver gradvist mere og mere lokale og bæredygtige. Med COMBEKK bliver dit køkkengrej også mere bæredygtigt, og dermed er du med til at gøre en forskel, hver gang du laver mad.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

COMBEKK – Dutch Oven gryde Ø24 cm.

600DKK