• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til gaver

DENWOOD BY HORN – Sofabord

560DKK

Download

Certificeret bord i gedigen, høj kvalitet

Danske Denwood by HORNs koncept bygger på at udnytte overskudsmaterialer fra produktionen af deres certificerede bordplader i massivt træ. Træ i meget høj kvalitet, som ellers ville blive sendt til forbrænding, men i stedet trylles om til en perlerække af lækre, gedigne brugsprodukter. Produkterne bliver til i Danmark på Denwood by Horns egen fabrik i Aulum, og bliver solgt rundt om i hele Europa. Alle produkter er FSC-certificerede. FSC er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for træ og papir fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. FSC arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder. Certificeringen inkluderer et omfattende sporbarhedssystem, der kontrollerer træets oprindelse og at der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Denwood by Horn er desuden B Corp-certificeret og Svanemærket, og gør et stort arbejde for at beskæftige socialt udsatte mennesker. Læs mere om deres arbejde med bæredygtighed og socialt ansvar HER.

 

Her får du et smukt, gedigent sofabord i mørkolieret, massivt egetræ. Bordet måler 55 cm i diameter og 46 cm i højden. Et flot og funktionelt bord med flere anvendelsesmuligheder.

 

certificate

B Corp

B Corp står for Benefit Corporation og dækker over, at den certificerede virksomhed har bevist, at den er til gavn for samfundet på en lang række parametre. B Corp-certificeringen er den eneste, der holistisk måler virksomhedens samlede miljømæssige og sociale performance. Det vil sige en certificering á la Fairtrade, men som dækker hele virksomheden – ikke kun et produkt. Selve certificeringen består af flere end 250 spørgsmål, der er opdelt i fem kategorier: Miljø, Kunder, Samfund, Medarbejdere og Ledelse. Med en virksomhed der er B Corp-certificeret, kan du være sikker på at den behandler planeten med omtanke – at den engagerer sig positivt i samfundet og at den balancerer en sund forretningsmodel og værdikæde med medarbejdertrivsel. Med andre ord er et køb hos en B Corp lig med et lille skridt mod en bedre verden.

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

certificate

SVANEMÆRKET

Svanemærket tildeles udelukkende varer, der er særligt skånsomme for miljø og sundhed – uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Målet med miljømærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Derfor ser Svanemærket på hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs – til gavn for mennesker, miljø og for jordens ressourcer.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

DENWOOD BY HORN – Sofabord

560DKK