• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
dylagave5-1
Tilbage til gaver

DYBERG LARSEN – YOYO Bordlampe

400DKK

Download

Fra danske Dyberg Larsen kommer den smukke og stilfulde Yoyo bordlampe, som er ledningsfri, let kan flyttes rundt på, og som genoplades nemt og hurtigt. YOYO er udstyret med 3 lysniveauer, som styres fra toppen af skærmen via et let tryk, hvorefter YOYO spreder et diffust, behageligt og blændfrit lys. På en fuld opladning har den en lystid på henholdsvis 10, 6 eller 4 timer, afhængig af hvilken lysstyrke du anvender, hvorefter du nemt kan oplade lampen igen ved brug af det medfølgende USB-C kabel. Lampen er desuden sammensat af sort marmor og messinglakeret metal, som giver lampen en klassisk æstetik, der gør den præcis ligeså dekorativ som funktionel i din indretning.

Siden starten i 2011 har stifteren selv, Thomas Dyberg Larsen, været en stor del af designet og produktionen. De smukke og unikke lamper er designet med et skandinavisk og tidløst udtryk, der gør dem til en naturlig del af hjemmet i mange år. Dyberg Larsen har omtanke og respekt for miljøet og for produktets mest ansvarlige vej fra producent og helt hjem til forbrugeren. Dyberg Larsen fokuserer på at bidrage til at sikre vores fremtidige miljø ved, at tænke bæredygtighed ind i deres hverdag – en rejse der er godt begyndt, og som har det klare mål at tænke miljø og bæredygtighed ind i alle processer og dele af virksomheden.

Læs mere om Dyberg Larsens tilgang til den bæredygtige omstilling HER.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

DYBERG LARSEN – YOYO Bordlampe

400DKK