• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
pelme4-1
Tilbage til gaver

Elmelund Chocolatier – Påske Gavepose

175DKK

Download

Ø-mærket chokolade og Cradle to Cradle emballage

Fra danske Elmelund Chocolatier kommer her en flot påske gavepose der indeholder et bredt udvalg af lækre økologiske chokolader (305 gr.). Posen indeholder en limited edition påskeplade med bl.a lys chokolade, hindbær og lemon. Dragerede mandler med hvid chokolade, lemon & kokos. En 45 gr. chokoladeplade med fyldt 72% mørk chokolade og pebermynte. Og endelig tre lækre marcipanæg: en klassisk, en hindbær og en lakrids.

 

Elmelund Chocolatier er en familiedrevet, dansk virksomhed, hvis vision er at levere lækker, økologisk chokolade produceret på den bedst tænkelige bæredygtige måde. Udover at være Ø-mærket er Elmelund den første chokoladeproducent i verden, der benytter Cradle to Cradle certificeret emballage som dermed også er FSC-certificeret. I plastemballagen indgår mindst 80% genanvendt plast, som efterfølgende kan genanvendes. Endelig benyttes der udelukkende klimavenlig el, som kommer fra vindmøller. Og så er Elmelund konstant på udkig efter flere nye måder, de kan forbedre produktionen på den bæredygtige front.

certificate

Cradle to Cradle er en helhedsorienteret miljøcertificering som har som mål at et produkt ikke forurener, ikke tærer på jordens ressourcer samt indgår i naturens eget kredsløb. Tanken er, at produkterne cirkulerer i kredsløbet og genanvendes igen og igen. Det vil sige, at produkterne ikke resulterer i noget affald, og at de ikke er giftige for mennesker eller miljø. Det er også det, man kalder for cirkulær økonomi. Cradle-to-Cradle er ikke et produktmærke, men en certificering, der tager højde for hele produktets livscyklus. Hele virksomheden skal derfor leve op til strenge krav om bæredygtighed på specifikke områder for at blive certificeret. De mest udbredte produkter med denne certificering lige nu er tryksager og emballage.

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

certificate

Ø-MÆRKET

Økologiens succes i Danmark kan i høj grad tilskrives, at vi, som de første i verden, fik et statskontrolleret økologimærke i 1990. Ø-mærket er forbrugernes garanti for, at de økologiske varer er produceret ansvarligt under økologilovgivningen. Det gør Ø-mærket til et af de absolut stærkeste mærker i Danmark. Virksomheder, der producerer økologiske produkter, kan frivilligt sætte mærket på deres varer, når de er produceret under økologikontrollen i Danmark. Det er Fødevarestyrelsen, som står for kontrol og administration af mærket.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

Elmelund Chocolatier – Påske Gavepose

175DKK