• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til gaver

FDB MØBLER – Opbevaringskasse & Bring Lamper

560DKK

Download

Stor opbevaringskasse fra FDB i FSC-certificeret træ & lamper fra Nordlux i genanvendt plast

De klassiske æblekasser har været brugt til æblehøst i årevis. I dag bruges de dog i stor stil som opbevaring, og er på denne måde en smuk og funktionel tilføjelse i hjemmet. Trækasserne fra FDB Møbler er designet af Monica Ritterband, og er en nyfortolkning af netop de klassiske æblekasser. De er lavet i massivt, ubehandlet FSC-certificeret egetræ, hvis flotte struktur giver en levende overflade. Her får du en Large kasse, der måler 35 x 28 x 20,5 cm. – som også kan bruges til at opbevare vin eller som gavekasse.

 

Sammen med opbevaringskassen følger 2 stk. smukke og praktiske udendørs LED-lamper fra danske Nordlux, som du kan tage med dig overalt. Bring har en rund, oplyst overflade, der elegant omsluttes af et sort gummibånd, der også fungerer som praktisk håndtag eller ophæng. Et blidt tryk aktiverer Moodmaker™-funktionaliteten og dæmper lyset i to trin. Et ekstra tryk slukker lyset. Lang batterilevetid og en vandafvisende (IP44) overflade lavet af genbrugsmaterialer gør den ideel at tage med overalt – til stranden, i parken eller på terrassen. Bring oplades nemt via medfølgende USB-opladerkabel, og kan lyse i op til 24 timer på én opladning.

 

FDB Møblers historie rækker tilbage til 1942, og er den dag i dag et anerkendt brand, der er kendetegnet ved høj kvalitet der er til at betale, nostalgi, retro og indbegrebet af dansk design. Derudover vil FDB Møbler være Danmarks mest ansvarlige møbelvirksomhed. Det er deres fundament og udgangspunktet for alt, hvad de foretager sig. De eneste aftryk, de vil sætte, er historier i de menneskers liv, der har følt sig hjemme i deres møbler og andre produkter. Alle deres træ-produkter f.eks. udført i FSC®-certificeret træ (licensnr. C164841) og så har de et mål om at blive helt CO2 neutrale. Et regnestykke der arbejdes på dagligt, hvilket også indebærer at produktion kun foretages de steder, som er mest socialt ansvarlige. FDB Møbler vil ganske enkelt tage ansvar og bidrage på alle mulige måder til en mere bæredygtig fremtid.

 

Vin og chokolade medfølger ikke!

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

FDB MØBLER – Opbevaringskasse & Bring Lamper

560DKK