• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
fiskars8-1
Tilbage til julegaver

FISKARS – Grydesæt med glaslåg & Stegepande

720kr.

Download

Køkkengrej produceret i Finland – i 85% genanvendt stål

Fra Fiskars får du et flot grydesæt g en stegepande, der ikke kun er funktionelt, men også et miljørigtigt valg. Med 85% genanvendt stål er de tre gryder og stegepanden med til at reducere ressourceforbruget og bidrage til en mere bæredygtig planet. Sættet indeholder en stor 5 liters gryde, en 3 liters gryde og en 1,5 liters kasserolle. Der medfølger glaslåg til alle 3 dele. Stegepanden måler 26 cm i diameter. Fiskars er synonym med solidt håndværk, hvilket desuden sikrer, at deres produkter holder i mange år fremover. Både gryder, låg og pande er egnede til induktion og kan vaskes i opvaskemaskine. De er fri for PFOA og PFOS, og stegepanden er forsynet med en Hardtec 2-lags keramisk nonstick belægning. Med Fiskars får du perfekte madlavningsresultater og langtidsholdbare produkter af høj kvalitet, samtidig med at du støtter op om den bæredygtige udvikling. What’s not to like?

 

Fiskars arbejder målrettet og seriøst med bæredygtig omstilling. Udover at nytænke materialerne til deres produkter og fokusere på genanvendelse og holdbarhed, er der ligeledes fokus på emballage-valg, cirkulær tankegang og ressourceforbrug i hvert eneste led, lige fra produktion til distribution. Læs mere om Fiskars arbejde med bæredygtig omstilling HER

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til julegaver

FISKARS – Grydesæt med glaslåg & Stegepande

720kr.