• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Fiskars-garden1
Tilbage til gaver

FISKARS – Kløveøkse, Beskæresav & Universalkniv

560DKK

Download

Havesæt fra populære Fiskars

Fra Fiskars får du en lækker kløveøkse. Den er i en god og handy størrelse, og vejer kun 1100 gram. Selve skaftet måler 444 mm og er med en 3D overflade, som giver dig en perfekt stødabsorbering, samt greb. Øksen er lavet i et specielt fiber materiale, og derfor kan vægten holdes nede. Øksen er med en bagstopper, så chancen for at tabe den er minimal – og den kan klare stammer på op til Ø20 cm. Derudover får du Fiskars xtract fintandet beskæresav som grundet dens effektive klinge kan udføre mange alsidige opgaver og saver ved både frem- og tilbageføring af klingen. SoftGrip-håndtag sikrer dig et godt greb om saven, og efter brug kan bladet skydes ind i håndtaget for sikker opbevaring. Beskæreren har fin tanding i hærdet stål til træplader- og lister samt et håndtag med speciel krumning, som hindrer dine fingre i at komme i kontakt med klingen. Den måler 160 mm. og har en skæreevne på op til 70 mm i træ. Gaven indeholder også universalkniven Carbon Max som har et ergonomisk, tekstureret SoftGrip-greb, som får kniven til at ligge sikkert og behageligt i hånden. Konstruktionen i metal sørger samtidig for en lang levetid. Knivens endeknop er fremstillet i forstærket metal, hvilket giver en pålidelig modstandskraft over for stød og fald, skulle du f.eks. tabe den. Universalkniven har en åbning med hængsler, mens en magnet holder knivbladet fast, så du nemt og hurtigt kan skifte knivbladet helt uden løse dele og brug af værktøj. Med indbygget opbevaring er der ligeledes plads til 5 ekstra universalknivblade i kniven, så du altid er sikret en optimal skæringsevne. Mål: 18,2 x 4,2 x 2,8 cm

 

Fiskars arbejder målrettet og seriøst med bæredygtig omstilling. Udover at nytænke materialerne til deres produkter og fokusere på genanvendelse og holdbarhed, er der ligeledes fokus på emballage-valg, cirkulær tankegang og ressourceforbrug i hvert eneste led, lige fra produktion til distribution. Læs mere om Fiskars arbejde med bæredygtig omstilling HER

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

FISKARS – Kløveøkse, Beskæresav & Universalkniv

560DKK