• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
fiskars6-1
Tilbage til gaver

FISKARS – Stegegryde med låg

400DKK

Download

Køkkengrej produceret i Finland – i 90% genanvendt rustfrit stål

Fra Fiskars får du en stegegryde/fad, der ikke kun er funktionel, men også et miljørigtigt valg. Med 90% genanvendt stål er gryden med til at reducere ressourceforbruget og bidrage til en mere bæredygtig planet. Gryden måler 28 cm i diameter, der medfølger låg, og det polerede rustfrie stål er af høj kvalitet, som giver en flot og holdbar finish. Fiskars er synonym med solidt håndværk, hvilket desuden sikrer, at deres produkter holder i mange år fremover. Gryden er egnet til opvaskemaskine, og er forsynet med en Ceratec 2-lags keramisk nonstick belægning, der kan anvendes på alle varmekilder – uanset om du bruger gas, elektricitet eller induktion. Belægningen er desuden 100% PFAS fri. Med Fiskars får du perfekte madlavningsresultater og langtidsholdbare produkter af høj kvalitet, samtidig med at du støtter op om den bæredygtige udvikling. What’s not to like?

 

Fiskars arbejder målrettet og seriøst med bæredygtig omstilling. Udover at nytænke materialerne til deres produkter og fokusere på genanvendelse og holdbarhed, er der ligeledes fokus på emballage-valg, cirkulær tankegang og ressourceforbrug i hvert eneste led, lige fra produktion til distribution. Læs mere om Fiskars arbejde med bæredygtig omstilling HER

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

FISKARS – Stegegryde med låg

400DKK