• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
tsgave3som-1
Tilbage til gaver

FOUR JIGGERS – Sommergin, Tonic & Garnish

Vare nr. tsgave2som-1 Kategori:

560DKK

Download

Dansk, økologisk Gin, Tonic og Garnish

Four Jiggers økologiske sommergin gaveæske indeholder en 70 cl Four Jiggers Gin, 4 flasker Sådan! tonic og 3 glas garnish fra Mill & Mortar.

 

Four Jiggers gin er dansk, økologisk og håndlavet på en økologisk 96% landbrugsalkohol. Den er destilleret med 12 økologiske botanicals, og indeholder 44,4% alkohol. Dens relativt høje indhold af alkohol er med til at fremhæve alle ingredienserne, og give en mere kompleks smagsoplevelse. Hver enkelt botanical er udvalgt specielt til denne gin, med øje for smag og høj kvalitet. Sammen med ginflasken får du 4 flasker Sådan! tonic med Mandarin & Appelsin (4 x 20 cl.). En sød og frisk tonic, som er lavet på råsaften fra økologiske appelsiner og mandariner. Tonicen indeholder 20% råsaft, hvilket giver den en autentisk og naturlig smag af de søde og friske frugter. Flaskerne til både gin og tonics er lavet af recycled glas.

 

Gaveæsken sluttes af med 4 glas økologisk garniture fra danske Mill & Mortar i form af 1: tørrede, økologiske Hibiscus blomster, der giver en smuk farve og en let syrlighed, 2: Syrlige og skarpe, økologiske havtorn, og 3: tørrede, spiselige rosenknopper, som er en romantisk tilføjelse til din G&T og passer godt til gins med florale og frugtige noter. Det hele er pakket i en FSC-certificeret gaveæske. Så er det bare at gå i gang med at mixe din sommer-favorit!

certificate

Ø-MÆRKET

Økologiens succes i Danmark kan i høj grad tilskrives, at vi, som de første i verden, fik et statskontrolleret økologimærke i 1990. Ø-mærket er forbrugernes garanti for, at de økologiske varer er produceret ansvarligt under økologilovgivningen. Det gør Ø-mærket til et af de absolut stærkeste mærker i Danmark. Virksomheder, der producerer økologiske produkter, kan frivilligt sætte mærket på deres varer, når de er produceret under økologikontrollen i Danmark. Det er Fødevarestyrelsen, som står for kontrol og administration af mærket.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

FOUR JIGGERS – Sommergin, Tonic & Garnish

Vare nr. tsgave2som-1 Kategori:

560DKK