• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
gensegave6-1
Tilbage til gaver

GENSE – Dorotea Bestiksæt, 16 dele

640DKK

Download

Designerbestik i genanvendt stål

Alle produkter i Genses Dorotea-serie er produceret i 91% post-consumer genanvendt rustfrit stål. Udover at være et både smukt og enormt holdbart materiale, kan rustfrit stål smeltes om og omdannes til nye produkter uden at miste sine egenskaber og kvaliteter. Det kan genanvendes i det uendelige, og er dermed et materiale, der indgår i et cirkulært kredsløb uden at tære på jordens ressourcer. Gense blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1856, og er i dag en af Skandinaviens største og mest anerkendte leverandører af bestik og brugskunst af højeste kvalitet. Det understreges bl.a. af Genses mangeårige status som kongelig hofleverandør.

 

Her får du et smukt bestiksæt (16 dele) i mat stål designet af Monica Förster, som er en af Sveriges mest internationalt anerkendte og prisvindende designere. Med sine minimalistiske og organiske former kombinerer Dorotea-kollektionen tradition og håndværk med design på internationalt plan. Smukt, gennemtænkt enkelthed med omtanke for jordens ressourcer.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

GENSE – Dorotea Bestiksæt, 16 dele

640DKK