• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
gjdam8-1
Tilbage til gaver

GEORG JENSEN DAMASK – Badekåbe & Toilettaske

560DKK

Download

Eksklusivt certificeret badekåbe og toilettaske.

Fra danske Georg Jensen Damask kommer et lækkert sæt bestående af en super blød badekåbe og en matchende toilettaske. Den bløde Dawn badekåbe er skabt til søvnige søndage og kolde vinterbade. Badekåben er frottévævet i 100 % bomuld, der luner kroppen og suger fugten, når du har været i vandet. Kåben har praktiske lommer og et lille broderet Georg Jensen Damask logo. Den medfølgende Honeycomb toilettaske er enkel og tidløs, nem at have med og pæn på badeværelset. Den er syet i et honeycomb-vævet tekstil inspireret af en 100 år gammel væveteknik og foret med et lækkert twill vævet stof.

 

Både kåben og toilettasken er certificeret med STANDARD 100 by OEKO-TEX® og BCI (Better Cotton Intiative), som er en global nonprofit-organisation, der blev grundlagt af WWF i 2005. Den er det største program i verden, der arbejder for bæredygtighed indenfor bomuld, og formålet er at gøre produktionen af bomuld bedre for de bønder der dyrker den, bedre for det miljø den vokser i, og bedre for sektoren for bomulden generelt.

 

Begge leveres i farven Walnut, og du skal blot vælge, om du ønsker badekåben i S/M eller L/XL.

Måleskema – ca. mål efter vask
Str. S/M, Totallængde: 119 cm, Skulder vidde: 48 cm, Bryst omkreds 121 cm, Ærmelængde 54 cm
Str. L/XL, Totallængde: 123 cm, Skulder vidde: 51 cm, Bryst omkreds 130 cm, Ærmelængde 55 cm

 

Georg Jensen Damask arbejder hver dag mod at skabe bedre tekstiler. GJ Damask tager deres ansvar som tekstilvirksomhed alvorligt og bruger deres ekspertise og viden om vævehåndværket til at fremme en effektiv anvendelse af ressourcer, mindske forurening og levere produkter fri for skadelig kemi. Derudover arbejdes der aktivt for social ansvarlighed i alle dele af deres forsyningskæde. Læs mere om GJ Damasks arbejde med bæredygtighed HER.

certificate

OEKO-TEX 100

Tekstilprodukter der er OEKO-TEX mærkede, kan betragtes som kropsvenlige produkter. OEKO-TEX mærket er din garanti for, at varen er blevet kontrolleret for indholdet af sundhedsskadelige kemikalier. Rigtigt mange tekstiler på markedet indeholder skadelige stoffer, som ikke forsvinder ved vask, det kan være et problem da mange af stofferne kan være kræftfremkaldende eller allergi fremkaldende. Med OEKO-TEX mærket, er du sikret et ”rent” produkt.

certificate

BETTER COTTON (BCI)

BETTER COTTON er en global nonprofit-organisation, der blev grundlagt af WWF i 2005. Den er det største program i verden, som arbejder for mere bæredygtig bomuldsproduktion. BCI har til formål at gøre den globale bomuldsproduktion bedre for de mennesker, der producerer bomulden, bedre for det miljø, bomulden vokser i, og bedre for branchens fremtid. BCI ønsker at forandre den globale bomuldsproduktion ved at gøre “Better Cotton” til en bæredygtig almindelig råvare.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

GEORG JENSEN DAMASK – Badekåbe & Toilettaske

560DKK