• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
gjdgave5-2
Download

Eksklusivt certificeret damaskdug!

Damaskdugen med ikoniske H.C. Andersen-motiver fylder middagsselskabet med fortælleglæde. Motiverne inspireret af Andersens eventyr er oprindeligt tegnet i 1952 af Inger M. Blegvad Klint og er siden suppleret med tegninger af Bent Georg Jensen. Dugen er damask-vævet i 100 % bomuld og er STANDARD 100 by OEKO-TEX®-cer tificeret. Eventyrene på dugen er Ole Lukøje, Kejserens nye klæder, Hyrdinden og Skorstensfejeren, Prinsessen på ærten,  Klodshans, Den grimme ælling, Fyr tøjet, Den standhaf tige tinsoldat, Den lille havfrue og Svinedrengen. Mål: 140 x 235 cm. Farven er lys grå.

 

Georg Jensen Damask arbejder hver dag mod at skabe bedre tekstiler. GJ Damask tager deres ansvar som tekstilvirksomhed alvorligt og bruger deres ekspertise og viden om vævehåndværket til at fremme en effektiv anvendelse af ressourcer, mindske forurening og levere produkter fri for skadelig kemi. Derudover arbejdes der aktivt for social ansvarlighed i alle dele af deres forsyningskæde. Læs mere om GJ Damasks arbejde med bæredygtighed HER.

certificate

OEKO-TEX 100

Tekstilprodukter der er OEKO-TEX mærkede, kan betragtes som kropsvenlige produkter. OEKO-TEX mærket er din garanti for, at varen er blevet kontrolleret for indholdet af sundhedsskadelige kemikalier. Rigtigt mange tekstiler på markedet indeholder skadelige stoffer, som ikke forsvinder ved vask, det kan være et problem da mange af stofferne kan være kræftfremkaldende eller allergi fremkaldende. Med OEKO-TEX mærket, er du sikret et ”rent” produkt.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.