• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til gaver

GEYSER – Løbetrøjer Dame

560DKK

Download

Active Wear i høj kvalitet – produceret i recycled polyester.

Fra arbejde til træning eller gåture til løbeture. Et aktivt liv stiller høje krav til komfort, bevægelsesfrihed og funktionalitet – og lige meget hvad dagen byder, klæder GEYSER Active Wear dig komfortabelt og smart på.

Her får du to lækre trøjer i høj, høj kvalitet. Den kortærmede performance t-shirt kan bruges både til en aktiv hverdag eller sport. T-shirten har et sømløst design, der sikrer tætsiddende og komfortabel pasform uden risiko for “kradsende” syninger. Materialet er let, blødt og permanent svedtransporterende samt hurtigttørrende, og for at opnå optimal åndbarhed er der specialstrikkede ventilationsområder. Seamless er navnet på Active Wear serien fra GEYSER, lavet af recycled polyester, der stammer fra genbrugsplast.

Sammen med t-shirten får du også en sporty ¼ zip trainer i blød 4-vejs stretch kvalitet med børstet inderside. Traineren har quick dry funktion og raglan look uden skuldersøm for optimal komfort. Bund, ærmer og krave er kantet med elastisk bånd, og der er refleks print på front og bag, for ekstra sikkerhed i mørket.

 

Gaven leveres som sæt i samme størrelse med T-shirten i en flot Olive Melange og Traineren i klassisk Sort.

Se størrelsesguide HER.

 

Den danske tekstilvirksomhed ID WEAR står bag brandet GEYSER. Ansvarlighed har altid været en grundlæggende del af deres DNA, og det vil det fortsat være. Gennemsigtighed bliver mere og mere essentielt i den
verden, vi lever i, og derfor stræber ID WEAR hele tiden efter at være åbne og gennemsigtige i deres arbejde med ansvarlighed. Ansvarlighed er en rejse ikke en destination, og ID WEAR tør godt vende vrangen ud. Læs mere om deres arbejde med bæredygtighed HER.

certificate

GLOBAL RECYCLE STANDARD

Global Recycled Standard er den strengeste standard indenfor genbrug af materialer på det kommercielle marked. GRS-certiceringen er med til at vericere og opspore de genanvendte materialer i slutprodukter. GRS mærkningen stiller store krav til, at sikre nøjagtige indholdskrav og gode arbejdsforhold, og at skadelige miljømæssige og kemiske påvirkninger minimeres. For at et produkt kan få certiceringen GRS er det blandt andet et krav, at det indeholder et bestemt minimum af genbrugsmateriale.

certificate

OEKO-TEX 100

Tekstilprodukter der er OEKO-TEX mærkede, kan betragtes som kropsvenlige produkter. OEKO-TEX mærket er din garanti for, at varen er blevet kontrolleret for indholdet af sundhedsskadelige kemikalier. Rigtigt mange tekstiler på markedet indeholder skadelige stoffer, som ikke forsvinder ved vask, det kan være et problem da mange af stofferne kan være kræftfremkaldende eller allergi fremkaldende. Med OEKO-TEX mærket, er du sikret et ”rent” produkt.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

GEYSER – Løbetrøjer Dame

560DKK