• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
izagave7-1
Tilbage til gaver

IZABEL CAMILLE – MOON Halskæde

400DKK

Download

Æstetisk, smuk halskæde i genanvendt sølv (nikkel-fri)

Fra danske Izabel Camille får du en smuk halskæde med vedhæng i 18kt guldbelagt, genanvendt sterling sølv. Halskæden er fra kollektionen Moon, der er blevet til i samarbejde med den kendte, professionelle danser Mie Molkte.

 

‘Med smykkerne håber og ønsker jeg, at kvinder minder sig selv om, at de er ikke alene. Jeg håber, at de med dem kan blive mindet om, en selvkærlig praksis, hvor de gennem de faser livet bringer, husker, at de er forbundet, de er unikke og frie. Faser skifter, og selv fra det tunge og mørke mudder vokser skønheden og lyset frem og udfolder sig.” – Mie Moltke

 

Halskæden er designet med tre fersken månesten med vedhængende måne. Månen symboliserer forandring, kreativitet og kvindelig empowerment. Månestenen symboliserer ro, velære og kærlighed. Kæden måler 45-48,5cm, og måne-vedhænget 16mm – begge dele er desuden 100% nikkel-fri.

 

Hos Izabel Camille er der især fokus på miljøet og jordens ressourcer. Derfor bliver alle kollektioner lavet af 100% genbrugssølv. Det betyder altså, at alt det sølv som bruges, er blevet smeltet om fra gamle smykker og ikke nyudvundet fra naturen. Alle smykker er lavet af 925 sterlingsølv og er selvfølgelig nikkelfrit. Derudover alle smykkeæsker og tryksager FSC-certificerede.

Læs mere om Izabel Camilles tilgang til den bæredygtige omstilling HER.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

IZABEL CAMILLE – MOON Halskæde

400DKK