• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til gaver

JBS OF DENMARK – Bambus Sweatsæt

720DKK

Download

Ultra lækkert, certificeret bambus fritidstøj

Det danske begreb “hygge” er unikt og defineret som ”fraværet af alt, der kan forstyrre”. Og det er præcist det JBS of Denmark ønsker med deres kollektioner. JBS of Denmark har undgået alt der kan forstyrre eller genere – f.eks. er alle labels svejset fast i tøjet, så der ikke er syninger, der kradser. Designet er også helt uden forstyrrende elementer. Alt er lavet med fokus på optimal komfort, så du kan koble af og hygge dig.

 

Her får du en lækker sampak bestående af en fantastisk blød bambushættetrøje og tilhørende sweatpants. Begge i behagelig pasform og i farven mørkegrå. Derudover indeholder pakken også 1 stk. hvid tshirt med rund hals, og med høj åndbarhed der giver dårlige betingelser for bakterier. 

 

Tøj i bambus fra JBS of Denmark består af en unik blanding af bambusviskose, økologisk GOTS certificeret bomuld (License no. 210366) og elastan. Elastanen sørger for et godt stræk, mens bambusviskosen giver et åndbart produkt, der føles blødt mod huden – og som har gode temperaturregulerende egenskaber. Bambussen kommer fra en FSC-certificeret bambusplantage (License Code: FSC-C160308), hvor der tages et bæredygtigt hensyn til både natur, dyr og mennesker. Bambusviskosen fremstilles i en lukket cyklus, hvor de kemiske tilsætningsstoffer genanvendes, og 98% af vandet renses og genbruges. Det gør denne bambusviskose meget mere bæredygtig end konventionel bambusviskose. Bambus fra FSC-certificerede skove sætter desuden et mindre aftryk på miljøet end konventionelt dyrket bomuld. Bambus kan vokse op til 1 meter om dagen alene – uden brug af pesticider eller andre kemikalier.

 

Størrelsesguide JBS Mænd

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

certificate

GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD – GOTS.

Den mest anerkendte certificering indenfor tekstilmateriale. GOTS er en global økologisk mærkning, som opfylder både sociale og miljømæssige krav. Der tages hensyn til hele produktionskæden fra råvare til færdigt produkt, fra dyrkning, plukning, forberedelse til fremstilling af selve tøjet. Et tekstilprodukt skal bestå af minimum 70% økologiske fiberråvarer for at kunne opnå GOTS-mærkningen.

certificate

OEKO-TEX 100

Tekstilprodukter der er OEKO-TEX mærkede, kan betragtes som kropsvenlige produkter. OEKO-TEX mærket er din garanti for, at varen er blevet kontrolleret for indholdet af sundhedsskadelige kemikalier. Rigtigt mange tekstiler på markedet indeholder skadelige stoffer, som ikke forsvinder ved vask, det kan være et problem da mange af stofferne kan være kræftfremkaldende eller allergi fremkaldende. Med OEKO-TEX mærket, er du sikret et ”rent” produkt.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

JBS OF DENMARK – Bambus Sweatsæt

720DKK