• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
klipgave2-1
Tilbage til gaver

KLIPPAN YLLEFABRIK – Plaid

400DKK

Download

Plaid i økologisk, recycled uld

Her får du en skøn gave til de kølige aftener i haven eller på altanen.

 

Fra den svenske familievirksomhed Klippan Yllefabrik får du en klassisk, super blød uldplaid i bedste kvalitet. Plaiden er i økologisk lammeuld, hvor 25% af ulden er genanvendt. Den måler 180 x 130 cm, og du kan vælge mellem 2 smukke farver. Lammeuld er traditionelt det meste brugte naturmateriale til varme, lækre og slidstærke plaider. Den leveres i en smuk, stor gaveæske af genanvendt pap.

 

På Klippan Yllefabrik anvender man udelukkende naturmaterialer og vælger i størst muligt omfang økologiske alternativer. Alle produkter er Oeko-Tex certificeret, og derudover arbejdes der målrettet med at minimere mængden af affald. Som en del af denne strategi indsamles de fibre, der falder ud i produktionsprocessen, hvorefter de genbruges i nye produkter.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

KLIPPAN YLLEFABRIK – Plaid

400DKK