• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til gaver

LIVING FLOWERS – Langtidsholdbar Blomsterbuket

560DKK

Download

Blomster med fokus på klima og miljø

Friske blomsterbuketter har normalt et højt CO2-aftryk, da de ofte dyrkes i drivhuse – og hvor der samtidig bruges store mængder af pesticider. Men det har den danske virksomhed Living Flowers gjort noget ved. Living Flowers har udviklet en bæredygtig metode, som gør at deres blomster holder sig friske i minimum 6 måneder. Buketterne er bundet af levende blomster, som har fået en plante og bionedbrydelig nektar. Denne nektar tager længere tid om at fordampe i forhold til vand, og derfor kan blomsterne holde sig friske så længe. Blomsterne dyrkes uden brug af pesticider på marker under åben himmel, og i produktionen bruges desuden solceller og et drypvandingsanlæg, der primært benytter regnvand. Faktisk reducerer du dit CO2-aftryk med 99% over en 6 måneders periode, sammenlignet med hvis du køber en ny, frisk buket hver uge. Det er da vildt!

 

Her får du en smuk buket (50-55 cm i højde – B2B størrelse) med sæsonens blomster, hvor du kan vælge mellem 3 smukke farvenuancer. Vase medfølger ikke.

 

Living Flowers er tilsluttet Science-Based Targets (SBTi). Vi har forpligtiget os til at leve op til Paris-aftalens mål om CO2-reduktion og max. 1,5 graders temperaturstigning. Denne forpligtelse indebærer en uvildig kontrol foretaget af SBTi, der ud fra videnskabelige metoder, vurderer om målsætningerne og handleplanerne er tilstrækkelige ambitiøse og sikre, at de bliver fulgt. Partnerne bag SBTi er blandt andre, FN’s Global Compact, World Resources Institute og WWF, som har lavet standarden for virksomhederne, som er baseret på klimavidenskaben. Læs mere om Living Flowers arbejde med bæredygtighed HER

certificate

Science Based Targets (SBTi)

SBTi er et partnerskab mellem CDP, FNs Global Compact, World Resources Institute (WRI) og WWF. SBTi hjælper virksomheder med at sikre, at deres klimamål lever op til Paris-aftalens mål om CO2-reduktion og max. 1,5 graders temperaturstigning. Denne forpligtelse indebærer en uvildig kontrol foretaget af SBTi, der ud fra videnskabelige metoder, vurderer om målsætningerne og handleplanerne er tilstrækkelige ambitiøse og sikre, at de bliver fulgt.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

LIVING FLOWERS – Langtidsholdbar Blomsterbuket

560DKK