• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
logigave1-1
Tilbage til gaver

LØGISMOSE – Den Grønne Gave

560DKK

Download

Gourmet gavekurv fra danske Løgismose med fokus på bæredygtighed

Fra danske Løgismose får du en lækker gavekurv fyldt med dejlige specialiteter. Nyd alkoholfri bobler fra det anerkendte Copenhagen Sparkling Tea Company, forfriskende sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri og delikat fiskekonserves af højeste kvalitet. Som prikken over i’et, får du desuden et udvalg af søde og salte lækkerier. Gavekurven indeholder:

Copenhagen Sparkling Tea Blå 0%, ØKO, Copenhagen Sparkling Tea Company – Chips med salt, 45 g, ØKO, Brets – Krabbe rillette, 100 g, Groix & Nature – Cocohagen hazel, box 5 stk. ØKO, Cocohagen – Tunfilet i økologisk olivenolie, 150 g, Maruzzella – Mandler med rosmarin og havsalt, 100 g, ØKO, Mill & Mortar – 2 stk. Lime & Mynte brus, 25 cl, Ebeltoft Gårdbryggeri – Grissini med rosmarin & havsalt, 200 g, Casa Vecchio Mulino – Vingummi med kvæde og æble, 240 g, Wally and Whiz – Classic Lakrids, miniplade, 40 g, Bagsværd Lakrids – Summerbird Hearts 2 stk. ØKO, 50 g, Summerbird.

Det hele pakkes i en flot Løgismose gaveæske…. Velbekomme 🙂

certificate

EU ØKOLOGIMÆRKE

Er EUs officielle certificering af økologiske fødevarer, hvor producenter skal opfylde en række strenge krav i forhold til dyrkning (pesticider, antibiotika etc.), forarbejdning, transportering og opbevaring. På linje med det danske ØKO-mærke hjælper certificeringen forbrugerne til lettere at identificere økologiske produkter.

certificate

Ø-MÆRKET

Økologiens succes i Danmark kan i høj grad tilskrives, at vi, som de første i verden, fik et statskontrolleret økologimærke i 1990. Ø-mærket er forbrugernes garanti for, at de økologiske varer er produceret ansvarligt under økologilovgivningen. Det gør Ø-mærket til et af de absolut stærkeste mærker i Danmark. Virksomheder, der producerer økologiske produkter, kan frivilligt sætte mærket på deres varer, når de er produceret under økologikontrollen i Danmark. Det er Fødevarestyrelsen, som står for kontrol og administration af mærket.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

LØGISMOSE – Den Grønne Gave

560DKK