• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
lyngbygave10-1
Tilbage til gaver

LYNGBY PORCELÆN – Rhombe Skåle, 3 stk. Ø13cm

400DKK

Download

Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn åbnede i 1936 i Kgs. Lyngby. Efter 33 år med ikoniske og innovative designs måtte fabrikken i 1969 dreje nøglen om. I 2012 besluttede Christian Elving og hans firma Karakter at opkøbe det gamle Lyngby Porcelæn og relancere blandt andet signatur-vasen “Lyngby-vasen”. Siden da er flere relanceringer fulgt efter, alt imens Lyngby Porcelæn følger tiden og producerer nye designs med rod i gammel skik.

“Det er vigtigt at nyde det vi laver og at være stolte af det. Vi sidder med et historisk mærke, og vi skal både fortælle historien om en af Danmarks største og mest innovative porcelænsfabrikker, samtidig med, at vi ikke skal pille os selv i navlen, men er forpligtet til at holde det relevant. Det gør vi ved at være kompromisløse, ved at omgive os med fantastiske medarbejdere, og ved at lade udviklingen af produkter tage den tid, de tager. Derudover er det vigtigt for os ikke at gå på kompromis med kvaliteten og designarven, hvorfor vi producerer lige i vores baghave, Tyskland, hos producenter, vi ved har den fornødne know-how og krav til produktionen.” Christian Elving

 

Her får du et smukt Rhombe skåle-sæt bestående af 3 skåle i hhv. Blå, Aqua og Mørkeblå – alle i diameter 13 cm. Det klassiske og enkle Rhombe-mønster, der er anvendt som relief på skålene, giver et strejf af
luksus til din borddækning og servering. Farverne har et afdæmpet og indbydende udtryk, der samtidig giver ekstra blikfang til borddækningen.

 

Lyngby Porcelæn er i dag ejet af Rosendahl Design Group, som arbejder intenst og målrettet med bæredygtig omstilling. Rosendahl Design Group fokuserer på ansvarlighed, hvorfor alle deres produkter er produceret på en hensigtsmæssig måde efter de højest mulige miljømæssige og etiske standarder.

Læs mere om Rosendahls tilgang til den bæredygtige omstilling HER.

certificate

BSCI

BSCI er en medlemsorganisation med et etisk regelsæt udarbejdet på baggrund af internationale konventioner om etisk, social og miljømæssig ansvarlighed. BSCI er ikke en egentlig certificering, men leverer baggrund og praktiske vejledninger for gennemførelsen af audits hos leverandører. Medlemmerne forpligter sig til at opfylde og efterleve det etiske regelsæt, og der udføres 3. parts kontrol hvert 3. år.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

LYNGBY PORCELÆN – Rhombe Skåle, 3 stk. Ø13cm

400DKK