• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
norgave4-1
Tilbage til gaver

NORDGREEN – Native Lady Giftbox

800DKK

Download

Ekslusivt og stilrent ur med fokus på bæredygtig omstilling

At producere bæredygtige armbåndsure er en svær manøvre, som branchen ser ud i dag. Men danske Nordgreen fortjener så absolut en plads i vores sortiment, fordi hele virksomheden er gennemsyret af bæredygtige tiltag på alle niveauer. Udover Give It Back donationsprogrammet har Nordgreen et mål om at blive CO2-neutral. Al elektricitet får Nordgreen allerede fra vindmøller, og på deres kontor fokuseres der på zero waste. Produktionen sker på en danskejet urfabrik i Kina, som har formidable arbejdsforhold baseret på dansk arbejdskik- og procedure, og al produktemballage er desuden FSC-certificeret. Nordgreen er et fantastisk eksempel på en virksomhed, der ikke kun tænker men agerer bæredygtigt…. og så er det jo heldigt, at de samtidig laver super lækre ure.

Her får du et smukt Native dame-ur med stålfarvet urkasse, navyblå skive, solidt japansk quartz urværk, og design af Jakob Wagner. Urhuset måler 32 mm i diameter og leveres i en smuk gavebox med 3 forskellige remme: sort + brun læder samt sølvfarvet mesh rem – Læs mere om uret HER

certificate

B Corp

B Corp står for Benefit Corporation og dækker over, at den certificerede virksomhed har bevist, at den er til gavn for samfundet på en lang række parametre. B Corp-certificeringen er den eneste, der holistisk måler virksomhedens samlede miljømæssige og sociale performance. Det vil sige en certificering á la Fairtrade, men som dækker hele virksomheden – ikke kun et produkt. Selve certificeringen består af flere end 250 spørgsmål, der er opdelt i fem kategorier: Miljø, Kunder, Samfund, Medarbejdere og Ledelse. Med en virksomhed der er B Corp-certificeret, kan du være sikker på at den behandler planeten med omtanke – at den engagerer sig positivt i samfundet og at den balancerer en sund forretningsmodel og værdikæde med medarbejdertrivsel. Med andre ord er et køb hos en B Corp lig med et lille skridt mod en bedre verden.

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

NORDGREEN – Native Lady Giftbox

800DKK