• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
nwgave1-1
Tilbage til gaver

NORDIC WEAVING – Bambushåndklæder, 4+2 stk.

560DKK

Download

6 lækre bambushåndklæder i lyocell-certificeret bambus

Bambus håndklæderne fra danske Nordic Weaving håndklæde er skabt med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. De består af 70% bambus lyocell og 30% økologisk bomuld, som giver en behagelig blød overflade, samtidig med at det har en solid og slidstærk bund. Løkkerne består af 100% bambus lyocell med det formål at skabe en meget blød og behagelig overflade med en god sugeevne, der samtidig er skånsomt mod hud og hår. Basen består af 100% økologisk bomuld og gør håndklædet slidstærkt og holdbart. Håndklæderne er designet med fokus på enkelthed hvilket afspejles i den simple men stilrene bort.

Denne pakke indeholder 6 håndklæder – 4 stk. badehåndklæder (140 x 70 cm) og 2 stk. håndklæder (90 x 50 cm), og du kan vælge mellem farverne Grå og Sand/Beige.

 

Nordic Weaving er en danskejet familievirksomhed, som designer og producerer livsstilsprodukter i tidløst design og eksklusive kvaliteter. Deres rødder er dybt forankret i Nordisk Tekstil Væveri fra 1874, hvorfra de har opnået værdifuld viden og erfaring inden for kvalitetstekstiler. Nordic Weaving prioriterer ansvarlighed over for miljø, mennesker og dyrevelfærd gennem hele deres virke. Derfor er alle deres bambusprodukter produceret via den miljøvenlige lyocell-metode, som er et lukket kredsløb, hvor næsten alle rester fra processen genbruges (99%), frem for at blive udledt i naturen.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

NORDIC WEAVING – Bambushåndklæder, 4+2 stk.

560DKK