• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
omhgave2som-1
Tilbage til gaver

OMHU – Beach Pack Complete

560DKK

Download

Ultimativ strandpakke med fokus på bæredygtighed.

Her får du en super strand sampak til en skøn sommerdag i solen.

Pakken indeholder en eksklusiv gift-box fra danske Meraki med 2 uundværlige produkter, når UV-faktoren er høj. Med den vandafvisende Facial Sun Cream (200 ml) med solfaktor 30 er dit ansigt godt beskyttet i solen. Du får også en fløjlsblød PURE After Sun Sorbet (275 ml), som efter en dag i solen køler og beroliger huden med lindrende aloe vera, mandelolie og E-vitamin. Da den er parfumefri, kan hele familien bruge denne sorbet. Begge  produkter fra Meraki er designet og produceret i Danmark. Inspireret af skandinavisk æstetik og udviklet med de bedste ingredienser fra naturens skatkammer, bestræber Meraki sig på at producere rene produkter, uden parabener, uden farvestoffer, uden SLS, uden hormonforstyrrende stoffer. Ganske enkelt et ærligt og bæredygtigt valg.

Derudover får du et stort, super blødt navystrib badehåndklæde fra danske OMHU (70 x 140 cm.) i kraftig, økologisk GOTS-certificeret bomuldskvalitet på hele 550 g/m2. Netop denne kvalitet sikrer en maksimal holdbarhed samt en lækker blødhed, grundet velour på den ene side og frotté med fantastisk tørreevne på den anden. Bæredygtighed er nøglen for det danske tekstil-brand Omhu, og er uden sammenligning det brand med flest certificeringer. Omhu er din garanti for, at hele tekstilproduktionen fra såsæd og høst til forarbejdning foregår økologisk og bæredygtigt. Uden brug af miljø- og sundhedsskadelige stoffer og socialt ansvarligt med ordentlige arbejdsvilkår for bønder og arbejdere.

Pakken sluttes af med en bestseller fra danske Kreafunk i skikkelse af den kompakte Bluetooth højtaler aGO Care med overraskende kraftfuld lyd og op til 25 timers spilletid på én opladning. Med aGO Care har Kreafunk reduceret mængden af plastik med 35%, og erstattet det med hvedestrå fibre, som er et naturligt biprodukt fra hvedeproduktion. Derudover er stoffet på toppen lavet af genbrugte plastikflasker, og endelig støtter Kreafunk non-profit organisationen The Ocean Cleanup, der arbejder for at rydde verdenshavene for plastic, med 2 kr. for hvert solgt CARE produkt.

certificate

FAIRTRADE

En international mærkningsordning, der arbejder for, at bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande får en mere fair indtægt og bedre arbejdsvilkår. Samtidig tages der hensyn til miljøet i produktionen. Fairtrade er underlagt kontrol fra en uafhængig virksomhed. Det betyder, at både bønder, arbejdere og virksomheder løbende bliver kontrolleret af en uvildig part. Vælg Fairtrade, og vær med til at forandre verden…. ét indkøb ad gangen.

certificate

GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD – GOTS.

Den mest anerkendte certificering indenfor tekstilmateriale. GOTS er en global økologisk mærkning, som opfylder både sociale og miljømæssige krav. Der tages hensyn til hele produktionskæden fra råvare til færdigt produkt, fra dyrkning, plukning, forberedelse til fremstilling af selve tøjet. Et tekstilprodukt skal bestå af minimum 70% økologiske fiberråvarer for at kunne opnå GOTS-mærkningen.

certificate

OEKO-TEX 100

Tekstilprodukter der er OEKO-TEX mærkede, kan betragtes som kropsvenlige produkter. OEKO-TEX mærket er din garanti for, at varen er blevet kontrolleret for indholdet af sundhedsskadelige kemikalier. Rigtigt mange tekstiler på markedet indeholder skadelige stoffer, som ikke forsvinder ved vask, det kan være et problem da mange af stofferne kan være kræftfremkaldende eller allergi fremkaldende. Med OEKO-TEX mærket, er du sikret et ”rent” produkt.

certificate

SA 8000

Den mest anerkendte internationale standard for social ansvarlighed. Standarden bygger bl.a på FNs Børnekonvention og Menneskerettighedskonventionen. SA 8000 er bygget op omkring 8 kriterier/krav, som virksomhederne skal leve op til. Herunder bl.a. afskaffelse af børnearbejde, bedre arbejdsløn, et sundt og sikkert arbejdsmiljø, ingen diskrimination, frihed til at organisere sig i fagforeninger mm.

certificate

SVANEMÆRKET

Svanemærket tildeles udelukkende varer, der er særligt skånsomme for miljø og sundhed – uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Målet med miljømærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Derfor ser Svanemærket på hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs – til gavn for mennesker, miljø og for jordens ressourcer.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

OMHU – Beach Pack Complete

560DKK