• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
truegave3-1
Tilbage til gaver

OPLEVELSER – SUP Kursus for to

560DKK

Download

En aktiv og smuk oplevelse hvor du er din egen motor

Stand Up Paddle, også kendt som SUP, er en populær sportsgren, der har taget Danmark med storm og fået flere danskere ud på vandet i sommerhalvåret. Vil du gerne hoppe med på bølgen? Så tag med på dette SUP-kursus hos Kitekollektivet på Amager. Alle kan være med uanset temperament og fysisk form. Med hjælp fra dygtige instruktører hos Kitekollektivet lærer du hurtigt at holde balancen på boardet og kan derfra nyde sporten i smukke naturomgivelser.

 

Her får du en oplevelsesgave der ikke lægger bånd på jordens knappe ressourcer, eller udleder skadelige ting i miljøet. Kurset er for 2 personer og afholdes i Amager Strandpark. Her vil I få undervisning i paddle-teknik, balance, vendinger, placering på boardet og sikkerhed af certificeret og erfaren instruktør. En spændende ca. 2 timers SUP tur rundt i Amager Strandparks naturskønne laguner, hvor I benytter jer af alt nødvendigt kvalitetsudstyr.

 

Du modtager et gavekort på oplevelsen for 2 personer til True Story, hvorefter du selv går ind og booker det tidspunkt, der passer dig.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

OPLEVELSER – SUP Kursus for to

560DKK