• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til gaver

OUTIN – Espresso on the Go

560DKK

Download

Frisk Espresso – Når som helst, Hvor som helst

OutIn giver frihed til at tage din espresso-maskine med på farten, og dermed give dig mulighed for frisk espresso-kaffe hvor end du befinder dig. Den kompakte espressomaskine er vandtæt, har samme størrelse som en almindelig drikkedunk (ø60 x 230 mm), og er perfekt til både udendørs og indendørs brug.

OutIn er blot 2 minutter om at brygge en fyldig og cremet kop espresso – og med 2-i-1 funktionen bestemmer du selv, om du vil bruge din egen formalede kaffe eller medbragte standard kaffekapsler. Temperaturen når helt op på 92°C og kaffen brygges gennem 20 bars tryk. Den er udstyret med et effektivt, indbygget og genopladeligt lithium batteri på 7500 mAh, hvilket svarer til over 100 brygninger med udgangspunkt i varmt vand og 5 brygninger med koldt vand. Batteriet oplades nemt med normal 12V eller 24V biloplader eller USB-C oplader (medfølger).

 

Vælg mellem 2 farver: Forest Green eller Grey.

 

Ideen bag OutIn er, at frisk kaffe skal være tilgængelig når som helst og hvor som helst. OutIn er en smuk kombination af teknologi og æstetik, miljøvenlige materialer, kulstofneutrale forsyningskæder og genanvendeligt emballagedesign. Læs mere om OutIns fokus på bæredygtighed HER.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

OUTIN – Espresso on the Go

560DKK