• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
rask1-1
Tilbage til gaver

RASKRASK – MASSAGE, 60-75 min.

560DKK

Download

Få et pusterum – professionel massage hjemme hos dig!

RaskRask er et landsdækkende, dansk massagefirma (kendt fra bl.a. Løvens Hule), som tilbyder behandlinger privat i dit hjem. RaskRask har ingen lokaler, men benytter i stedet et deleøkonomisk koncept, hvor det er dig, der stiller lokale til rådighed. Deres klimavenlige koncept sparer dermed tid, penge og unødige ressourcer til fordel for alle parter. Samtidig slipper du for at skulle ud ad døren med hold i nakken og kan i stedet slappe af derhjemme i trygge og vante omgivelser. Det giver dig bedre tid og en bedre oplevelse.

Markedet for massører kan hurtigt blive uoverskueligt og svært at navigere i som forbruger. Hvem har den rette faglighed, hvor føler jeg mig mest tryg? Og hvornår kan jeg få en tid, der passer ind i min hverdag? RaskRask har moderniseret branchen og gjort op med klinikkerne og centrenes komplicerede og tidskrævende præmisser. De har udviklet en brugervenlig platform i samarbejde med nøje udvalgte certificerede massører. Du indtaster blot din hjemmeadresse, hvorefter du hurtigt og enkelt kan bestille, hvad der passer til dit behov, når du har tid.

 

I denne gave får du 60-75 minutters professionel massage – alt afhængig af, hvor i landet, du befinder dig – og du vil modtage et bevis på din gave pr. mail. Rigtig go’ fornøjelse 🙂

 

OBS: Til info er der ikke moms på massage-behandlinger!

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

RASKRASK – MASSAGE, 60-75 min.

560DKK