• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
rosgave1-1
Tilbage til gaver

ROSENDAHL – Grand Cru Elkedel & Termokande

560DKK

Download

Fra danske Rosendahl kommer et flot sæt til hverdagen bestående af en Grand Cru elkedel og en tilhørende, matchende Grand Cru termokande.

Den nye, funktionelle Grand Cru elkedel er baseret på det samme formsprog som den klassiske Grand Cru Termokande. Den er fremstillet i BPA-frit plast og rummer 1,4 liter. Elkedlen har en base i rustfrit stål – med skjult ledningsoprul – der kan drejes 360 grader, og dermed kan du placere den lige der på køkkenbordet, hvor det er optimalt for dig. Elkedlen udmærker sig ved at have easy fill og easy pour. Du behøver derfor ikke at tage låget af for at påfylde vand eller for at hælde.

Med termokanden (1,0 l) får du en testvinder, der både er dekorativ og holder rigtig godt på varmen. Trykknapfunktionen lukker mindst mulig varme ud ved servering, og den dobbeltvæggede glasindsats øger isoleringen.

 

Begge dele leveres i farven Sort.

 

Rosendahl Design Group, som arbejder intenst og målrettet med bæredygtig omstilling. Rosendahl Design Group fokuserer på ansvarlighed, hvorfor alle deres produkter er produceret på en hensigtsmæssig måde efter de højest mulige miljømæssige og etiske standarder. Læs mere om Rosendahls tilgang til den bæredygtige omstilling HER.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

ROSENDAHL – Grand Cru Elkedel & Termokande

560DKK