• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
royalgave99-1
Tilbage til gaver

ROYAL COPENHAGEN – Blå Mega Riflet, 3 termokopper

560DKK

Download

Termokopper fra ikoniske Royal Copenhagen

På disse 3 Blå Mega Riflet Termokopper på 26 cl blomstrer en forstørret, håndmalet krysantemum, hvorfra en palmette udspringer og slynger sig langs koppen i et overraskende udtryk. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden. Den lille størrelse er perfekt både som kaffekop og tekop. Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster.

 

Royal Copenhagen er i gang med en bæredygtig rejse, hvilket bl.a. indebærer at 90-100 % af alt deponeringsaffald fra produktionen knuses og anvendes i andre industrier – bl.a. som byggematerialer og vejbelægning. 40% af den el, der bruges på Royal Copenhagens primære produktionsanlæg fra deres eget solcelleanlæg, og i de mest solrige timer dækkes op til 97% af energiforbruget af anlægget. Derudover forlader intet spildevand produktionsfaciliteterne. Vand, der anvendes til produktion, filtreres og renses for keramiske stoffer og opbevares i vores reservoir til fremtidig brug.

Royal Copenhagens brudgaranti omfatter ikke B2B firmagaver.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

ROYAL COPENHAGEN – Blå Mega Riflet, 3 termokopper

560DKK