• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
sack2-1
Tilbage til gaver

SACKit – BOOM Portable Speaker

800DKK

Download

Stor, transportabel kvalitetshøjtaler

Boom 150 fra danske SACKit er en opdateret version af den populære BOOMit højtaler. BOOM 150 kommer i et nyt, lækkert design, og er overordnet en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. Boom 150 spiller imponerende højt uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Den giver op til 6 timers spilletid på en enkelt batteriopladning, samt en klar og ren lyd, selv når højtaleren er på max volumen. Med Boom 150 kan du nemt tage feststemningen og lyden med til lejligheder, hvor du også har muligheden for at parre din BOOM 150 med andre BOOM’ere og dermed få en endnu flottere stereolyd.

Mål: 268 x 190 x 360 mm – USB-port (til opladning) – Vægt: 4,8 kg.

 

SACKit er et dansk design- og livsstilsbrand, som tilbyder smukt designede lydprodukter, måbler mm.  SACKit arbejder med bæredygtig omstilling på flere områder, og bestræber sig på at tage et seriøst ansvar, og til stadighed finde nye, effektive løsninger, der kan være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Læs mere om SACKits arbejde med bæredygtighed HER

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

SACKit – BOOM Portable Speaker

800DKK