• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til gaver

SACKit – RETROit Lounge

720DKK

Download

Retro lounge sækkestol med fyld af restmaterialer

Med RETROit Compressed får du en smuk sækkestol med ryglæn og super komfort, som er lavet i lækre materialer med tanke på bæredygtighed. Sækkestolen har  100% skumfyld som er et overskudsmateriale fra en sofafabrik, hvor skumrester indsamles, strimles og herefter bruges som fyld i RETROit. Fyldet gør stolen blød at sidde i og formen holdbar. En yderligere fordel ved at benytte denne type fyld er, at udover upcycle værdien, så kan fyldet kan komprimeres og give en mere miljøvenlig fragt af stolen. Derfor er sækkestolen komprimeret med 75% når du modtager den. RETROit er forsynet med et udvendigt, slidstærkt og vejrbestandigt stof (95% polyester, 5% bomuld), som desuden er OEKO-Tex 100 certificeret. Sækkestolens mål er 78 x 75 x 65 cm.

 

SACKit er et dansk design- og livsstilsbrand, som tilbyder smukt designede lydprodukter, måbler mm.  SACKit arbejder med bæredygtig omstilling på flere områder, og bestræber sig på at tage et seriøst ansvar, og til stadighed finde nye, effektive løsninger, der kan være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Læs mere om SACKits arbejde med bæredygtighed HER

certificate

OEKO-TEX 100

Tekstilprodukter der er OEKO-TEX mærkede, kan betragtes som kropsvenlige produkter. OEKO-TEX mærket er din garanti for, at varen er blevet kontrolleret for indholdet af sundhedsskadelige kemikalier. Rigtigt mange tekstiler på markedet indeholder skadelige stoffer, som ikke forsvinder ved vask, det kan være et problem da mange af stofferne kan være kræftfremkaldende eller allergi fremkaldende. Med OEKO-TEX mærket, er du sikret et ”rent” produkt.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

SACKit – RETROit Lounge

720DKK