• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
samgave2-1
Tilbage til gaver

SAMSONITE – Ecodiver Backpack & House of Marley

720DKK

Download

Kvalitets rygsæk i RPET og bæredygtig lyd fra House of Marley.

Dette sæt er indbegrebet af bæredygtig omstilling. Ecodiver backpack fra Samsonite er lavet af genbrugsmaterialer, og både det ydre stof og indvendige foring er lavet af 100% genbrugsmateriale (RPET). Derudover er den indvendige foring farvet med Solution Dye teknologi, hvilket betyder, at farveprocessen af stoffet er undladt og dermed minimeres både vand- og kemikalieforbruget. Ecodiver rummer 19 liter og har vandafvisende belægning, der gør den til det perfekte valg til alle dine eventyr, uanset om de er i naturen eller i byen – Vælg mellem 2 farver.

 

Samsonite har sat et mål om at blive verdens mest bæredygtige taske og kuffert firma. Deres nye, globale strategi, som de kalder “Vores ansvarlige rejse”, viser Samsonites mål frem til 2030 – fra hvordan deres produkter bliver fremstillet, til hvordan de kan holde, hvordan Samsonite gør deres del for at reducere deres indvirkning på planeten, og hvordan de sikrer, at deres medarbejdere, samarbejdspartnere og samfundet engagerer sig i og drager fordel af Samsonites udvikling. Læs mere på Samsonites bæredygtige site.

 

Fra The House of Marley får du desuden et sæt trådløse Smile Jamaica bluetooth hørebøffer med stor lyd, som spiller i 9 timer på en fuld opladning. Ledningen er lavet med 99% genbrugspolyester, og hørebøfferne har en solid konstruktion af FSC®-certificeret træ, genbrugsaluminium og upcycled silikone. Det er bæredygtig lyd, når det er bedst! 

 

The House of Marley realiserer Bob Marleys vision om One Love, One World, ved at skabe livsstilsprodukter, der er designet til at holde, og hvor der kun bruges recyclede og miljøvenlige materialer med respekt for jordens ressourcer. Virksomheden drives i dag bl.a. af Bob Marley’s søn Rohan, og er bygget på principperne om suveræn kvalitet, bæredygtighed og engagement i velgørenhedsarbejde. Provenuet fra produktsalget støtter blandt andet global genplantning af skovområder via House of Marley Foundation Project Marley. Læs mere om House of Marley her

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

certificate

GLOBAL RECYCLE STANDARD

Global Recycled Standard er den strengeste standard indenfor genbrug af materialer på det kommercielle marked. GRS-certiceringen er med til at vericere og opspore de genanvendte materialer i slutprodukter. GRS mærkningen stiller store krav til, at sikre nøjagtige indholdskrav og gode arbejdsforhold, og at skadelige miljømæssige og kemiske påvirkninger minimeres. For at et produkt kan få certiceringen GRS er det blandt andet et krav, at det indeholder et bestemt minimum af genbrugsmateriale.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

SAMSONITE – Ecodiver Backpack & House of Marley

720DKK