• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til gaver

SIMPLE GOODS – Eco Laundry

400DKK

Download

Unik vaskemiddel-serie med stor fokus på bæredygtighed

Danske SIMPLE GOODS har udviklet en serie af rengøringsprodukter, der er både naturlige, miljøvenlige og kemifrie. De er fremstillet af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser. Tilsat gode probiotiske bakterier, probiotika, samt naturlige og økologiske æteriske olier. Men hvorfor gøre rent med bakterier? Jo, de probiotiske vidundere kravler ned i de mindste sprækker og modarbejder snavs, og i op til 3-5 dage efter vask arbejder de videre med at nedbryde snavs samtidig med at de mindsker lugtgener. Så ud med giftige kemikalier og byd velkommen til Simple Goods miljøvenlige løsninger. Simple Goods samarbejdspartnere er desuden nøje udvalgt og hovedparten af produkterne er produceret efter miljøvenlige certificeringer og principper som EcoCert, Indoor Air-Controlled og Fair Trade. Glemte vi at sige, at al emballage er lavet af genanvendt plast?

 

Her får du en effektiv sampak til din daglige tøjvask. Pakken består af 2 x 500 ml koncentreret vaskemiddel til hhv. hvidt/farvet tøj og Uld/Cashmere. Vaskemidlet indeholder probiotika, naturens egne gode bakterier, som trænger dybt in i fibrene hvor de fjerner årsagen til den dårlige duft, og efterlader dit vasketøj rent, blødt og med en mild duft af lavendel og patchouli. Fremstillet til både hvidt og farvet tøj og kan bruges til vaske fra 20 til 90 grader. Begge dele er helt fri for konserveringsmidler, fosfater, farvestoffer, klor, syntetiske dufte og skadeligt kemi. Du får også Simple Goods Dryer Balls, som er fremstillet I det fineste og reneste New Zealandske uld og er et fantastisk naturligt og miljørigtigt valg fremfor skyllemiddel. Det nedsætter tørretiden I tumbleren med op til 30 %, og modvirker statisk elektricitet. Samtidig gør de tøjet silkeblødt og mindsker krøllet tøj. Kan bruges op til 1000 gange. Endelig følger en Laundry Tonic, produceret med naturlige og økologiske æteriske olier, som er en perfekt måde at tilsætte en mild duft til dit tøj når du vasker eller tørrer det. Tonicen har en mild duft af lavendel kombineret med den opløftende effekt af patchouli. Bruges det i vaskemaskine, tilsættes 4-6 pift dråber i skuffen til skyllemiddel eller på en klud. Ved brug i tørretumbler sprayes 4-6 pift på dine Simple Goods Dryer Balls som puttes med tøjet i tumbleren.

 

OBS: Har du parfumeallergi anbefales det ikke at anvende æteriske olier.

certificate

ECOCERT

Ecocert certificeringen er en miljømærkning, som har fokus på økologi, ressourcebesparelse og sikring af biodiversitet. Du finder Ecocert på kosmetik og hudpleje, men også rengøringsprodukter. Ecocert er et godt pejlemærke, når du skal gå efter et økologisk plejerodukt, der stiller skrappe krav til ingrediensernes økologiske oprindelse, naturlighed og renhed. Ecocert mærkede produkter i øvrigt helt fri for syntetiske parfume- og farvestoffer, nanopartikler og parabener. Når du vælger et Ecocert certificeret produkt kan du forsikre dig selv om at der er anvendt miljøvenlige produktions- og forarbejdningsprocesser, at du er med til at fremme brugen af naturlige eller økologiske ingredienser, og at der er en ansvarlig forvaltning af naturressourcer.

certificate

FAIRTRADE

En international mærkningsordning, der arbejder for, at bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande får en mere fair indtægt og bedre arbejdsvilkår. Samtidig tages der hensyn til miljøet i produktionen. Fairtrade er underlagt kontrol fra en uafhængig virksomhed. Det betyder, at både bønder, arbejdere og virksomheder løbende bliver kontrolleret af en uvildig part. Vælg Fairtrade, og vær med til at forandre verden…. ét indkøb ad gangen.

certificate

GLOBAL RECYCLE STANDARD

Global Recycled Standard er den strengeste standard indenfor genbrug af materialer på det kommercielle marked. GRS-certiceringen er med til at vericere og opspore de genanvendte materialer i slutprodukter. GRS mærkningen stiller store krav til, at sikre nøjagtige indholdskrav og gode arbejdsforhold, og at skadelige miljømæssige og kemiske påvirkninger minimeres. For at et produkt kan få certiceringen GRS er det blandt andet et krav, at det indeholder et bestemt minimum af genbrugsmateriale.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

SIMPLE GOODS – Eco Laundry

400DKK