• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
skagave2-1
Tilbage til gaver

SKAGERAK – Dania Stool/Storage

Vare nr. skagave2 Kategorier: , , ,

460DKK

Download

Ikonisk kvalitets-møbel med fokus på miljø og bæredygtighed.

Dania Stool i FSC-certificeret egetræ har adskillige funktioner, som man let kan skifte imellem alt efter behov. Her har du f.eks. en kurv til at medbringe alt, når familien drager på strandtur eller picnic i parken. Med dig har du også en ekstra siddeplads eller et lille bord. Det praktiske møbel måler (W×D×H) 36×22×32 cm. Udover at alle træ-produkter udføres i træ fra bæredygtig skovdrift (FSC) er Skagerak BSCI-certificeret og medlem af B-Corp organisationen, som på verdensplan arbejder for bæredygtig virksomhedsdrift.

certificate

B Corp

B Corp står for Benefit Corporation og dækker over, at den certificerede virksomhed har bevist, at den er til gavn for samfundet på en lang række parametre. B Corp-certificeringen er den eneste, der holistisk måler virksomhedens samlede miljømæssige og sociale performance. Det vil sige en certificering á la Fairtrade, men som dækker hele virksomheden – ikke kun et produkt. Selve certificeringen består af flere end 250 spørgsmål, der er opdelt i fem kategorier: Miljø, Kunder, Samfund, Medarbejdere og Ledelse. Med en virksomhed der er B Corp-certificeret, kan du være sikker på at den behandler planeten med omtanke – at den engagerer sig positivt i samfundet og at den balancerer en sund forretningsmodel og værdikæde med medarbejdertrivsel. Med andre ord er et køb hos en B Corp lig med et lille skridt mod en bedre verden.

certificate

BSCI

BSCI er en medlemsorganisation med et etisk regelsæt udarbejdet på baggrund af internationale konventioner om etisk, social og miljømæssig ansvarlighed. BSCI er ikke en egentlig certificering, men leverer baggrund og praktiske vejledninger for gennemførelsen af audits hos leverandører. Medlemmerne forpligter sig til at opfylde og efterleve det etiske regelsæt, og der udføres 3. parts kontrol hvert 3. år.

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

SKAGERAK – Dania Stool/Storage

Vare nr. skagave2 Kategorier: , , ,

460DKK