• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
smeg1-1
Tilbage til gaver

SMEG – Elkedel, 800 ml

640DKK

Download

Kvalitets elkedel med fokus på miljø og bæredygtighed.

SMEG står for kvalitet og meget lækkert design. Produktionen foregår udelukkende på deres fabrik i Italien, hvor der er fokus på bæredygtig omstilling. Her får du en flot og komnpakt elkedel, der rummer 0,8 liter, og har skjult varmelegeme. Det elegante 50’er design i rustfrit stål har powder-coating, som fremhæver elkedlens farve og gør overfladen let at rengøre, og det aftagelige anti-kalk filter mindsker mængden af kalk, der sætter sig i elkedlen. Du tænder for elkedlen med den dekorative lille kugleformede knap, og den stabile 1400 watt motor koger vandet på kort tid. Elkedlen har desuden tørkogningssikring og autosluk ved 100ºC.

 

SMEG har i en årrække vedtaget politikker, der har til formål løbende at forbedre virksomhedens værdier for bæredygtighed og miljø. Som eksempel er hovedkontoret i Italien blevet udpeget som noget af det mest innovative i Italien på grund af dets intelligente forbrugsstyring og bæredygtige udvikling. SMEGs engagement og respekt for miljøet samt sociale ansvar afspejler sig ligeledes i virksomhedens kvalitets-, miljø-, sundheds- og sikkerhedspolitikker. Den politik, ledelsen har vedtaget, er certificeret i overensstemmelse med de internationale standarder UNI EN ISO 9001, ISO13485 (Quality Management System for Medical Devices), UNI EN ISO 14001 og ISO 45001. Læs mere om SMEGs tilgang til bæredygtighed HER.

certificate

BSCI

BSCI er en medlemsorganisation med et etisk regelsæt udarbejdet på baggrund af internationale konventioner om etisk, social og miljømæssig ansvarlighed. BSCI er ikke en egentlig certificering, men leverer baggrund og praktiske vejledninger for gennemførelsen af audits hos leverandører. Medlemmerne forpligter sig til at opfylde og efterleve det etiske regelsæt, og der udføres 3. parts kontrol hvert 3. år.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

SMEG – Elkedel, 800 ml

640DKK