• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
somvingave1-1
Tilbage til gaver

Sommervin 2 fl. – Rosé & Cava

200DKK

Download

Økologisk cava & biodynamisk rosé

Den danske sommer er noget helt specielt. De mange lyse aftener på stranden eller på terrassen bliver kun endnu bedre, når man tilføjer en lækker, kølig sommervin. Her får du en flaske fransk, biodynamisk rosé fra verdens første og mest berømte appellation for rosévine – Lunar Apogé Tavel AOP Rosé 2020 (75cl – 13%). Her er noter af såvel jordbær som krydderurter, og vinen benævnes ofte som ”gastronomisk”, således at den anbefales til så forskellige retter som krydrede eller grillede retter, alt godt fra havet, samt frugt- eller chokoladedesserter.

Derudover følger en frisk og udsøgt spansk cava, Vita Vivet Cava Brut Organic (75cl – 11,5%). Klassisk i udtrykket med dejlig smag af æble og citrus. Den er tør og frisk med behagelig syre og dejlig frugtig eftersmag. En helt igennem lækker cava, som er udvalgt blandt de bedste druer af xarel-lo, macabeu og parellada.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

Sommervin 2 fl. – Rosé & Cava

200DKK