• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
somvingave4-1
Tilbage til gaver

Sommervin 6 fl. – Rosé, Hvidvin & Cava

Vare nr. somvingave4 Kategori:

560DKK

Download

Økologisk hvidvin og cava + biodynamisk rosé

Den danske sommer er noget helt specielt. De mange lyse og lune aftener på stranden eller på terrassen bliver kun endnu bedre, når man tilføjer en lækker, kølig sommervin. I denne vingave får du 2 flasker fransk, biodynamisk rosé fra verdens første og mest berømte appellation for rosévine – Lunar Apogé Tavel AOP Rosé 2020 (75cl – 13%) – med noter af både jordbær og milde krydderurter.

Dernæst følger 2 flasker virkelig god italiensk hvidvin – Soave DOC 2019 Borgoletto Fasoli Gino (2 x 75cl – 12,5%) – som regnes for en af de allerbedste Soave producenter i Italien. Den er produceret på 100% økologisk dyrkede Garganega druer, og har et lifligt indtryk af blomster, lyse roser og lidt æble og pære.

Og til sidst får du 2 flasker frisk og udsøgt spansk cava, Vita Vivet Cava Brut Organic (75cl – 11,5%). Klassisk i udtrykket med dejlig smag af æble og citrus. Tør og frisk med behagelig syre og dejlig frugtig eftersmag. En helt igennem lækker cava…. Og i det hele taget et skønt vinsæt der oser af sol og sommer.

 

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

Sommervin 6 fl. – Rosé, Hvidvin & Cava

Vare nr. somvingave4 Kategori:

560DKK