• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
springgave4-1
Tilbage til gaver

SPRING CPH – Stor Snemand & Juletræ

400DKK

Download

Dekorative træfigurer i FSC-certificeret træ

Snemanden & Juletræet – det lyder næsten som et eventyr. Og der er da også noget eventyrligt over disse søde figurer fra danske Spring Copenhagen. De er fulde af julestemning og karakter, og er udført i en enkel stil, hvor figurerne får liv af samspillet mellem de to FSC-certificerede materialer: bøg og valnød. De er designet af den danske designer Thor Høy, træet måler 15,8 cm i højden og snemanden  14,2 cm i højden. Og så gemmer de to figurer på en finurlig detalje: De har en rundet fod. Snemanden & Juletræet kan derfor stå og vippe, og det gør dem ekstra sjove at have stående, både for børn og voksne. 

 

Spring Copenhagen er en dansk design-virksomhed, der fokuserer på at skabe produkter, der har potentiale til at går i arv gennem generationer, hvad enten designløsningerne er til hjemmet eller til arbejdspladsen. Spring Copenhagen afsøger altid muligheden for at prioritere FSC®-certificeret træ i udviklingen af nye produkter og emballager. Derudover overholder Spring Copenhagen EU’s træforordning fra 2013. Det betyder, at der udføres behørige procedurer og foranstaltninger på alle forsendelser, der er omfattet af EUTR, for at sikre, at træet kommer fra lovlige kilder. Spring Copenhagen arbejder desuden tæt sammen med deres producenter, som er forpligtet til at deltage i en fælles handelsaftale, og dermed overholde de principper og retningslinjer, der er udstukket af FN.

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

SPRING CPH – Stor Snemand & Juletræ

400DKK