• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
svmgave4-1
Tilbage til julegaver

SV. MICHELSEN – Gavepakke, saft / øl

300kr.

Download

Gavepose med Fairtrade delikatesser og Økologisk øl eller saft

Sv. Michelsen var den første chokoladeproducent i Danmark, der begyndte at købe al sin kakao på Fairtrade vilkår. Alle produkter er håndlavede efter gamle traditioner, og der bruges kun æg fra fritgående høns i produktionen. Derudover er alt glutenfrit og størstedelen af plast-emballagen er af genanvendt plast (RPET).

Her kan du vælge mellem 2 forskellige gavepakker, hvor den ene indeholder saft og den anden øl:

 

Gavepakke med saft: 1 flaske Orangeade på solmodne appelsiner (350 ml), 1 gaveæske med 9 stykker fyldt Fairtrade chokolade uden alkohol (90 gr.), Glutenfri caramel-lakrids med Fairtrade chokolade (150 gr.), 1 stk. håndlavet marcipangris med overtrukket med tyk mørk chokolade (60 gr.), Vingummidåse med tre varianter (gluten- og gelatinefri – 150 gr.), 1 pose delikate håndlavede chips med klassisk smag af salt og olivenolie (glutenfri – 45 gr.), 1 Fairtrade chokoladebrud med nødder (90 gr.) og endelig Sv. Michelsens egen bog om chokolade, Fairtrade, chokoladetemperering, tips og nye opskrifter.

 

Gavepakke med øl: 2 flasker økologiske øl (2 x 300 ml) produceret i samarbejde med Nørrebro Bryghus, 1 gaveæske med 9 stykker fyldt Fairtrade chokolade uden alkohol (90 gr.), Glutenfri caramel-lakrids med Fairtrade chokolade (150 gr.), 1 stk. håndlavet marcipangris med overtrukket med tyk mørk chokolade (60 gr.), 1 pose delikate håndlavede chips med klassisk smag af salt og olivenolie (glutenfri – 45 gr.), 1 Fairtrade chokoladebrud med nødder (90 gr.) og endelig Sv. Michelsens egen bog om chokolade, Fairtrade, chokoladetemperering, tips og nye opskrifter.

certificate

FAIRTRADE

En international mærkningsordning, der arbejder for, at bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande får en mere fair indtægt og bedre arbejdsvilkår. Samtidig tages der hensyn til miljøet i produktionen. Fairtrade er underlagt kontrol fra en uafhængig virksomhed. Det betyder, at både bønder, arbejdere og virksomheder løbende bliver kontrolleret af en uvildig part. Vælg Fairtrade, og vær med til at forandre verden…. ét indkøb ad gangen.

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til julegaver

SV. MICHELSEN – Gavepakke, saft / øl

300kr.