• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
svmgave7-1
Tilbage til julegaver

Sv. Michelsen – Kæmpe gavekuffert med vin & glögg

640kr.

Download

Sv. Michelsen var den første chokoladeproducent i Danmark, der begyndte at købe al sin kakao på Fairtrade vilkår. Alle produkter er håndlavede efter gamle traditioner, og der bruges kun æg fra fritgående høns i produktionen. Derudover er alt glutenfrit og størstedelen af plast-emballagen er af genanvendt plast (RPET).

 

Denne flotte, og meget store gavekuffert indeholder: 9 stykker fyldt Fairtrade chokolade uden alkohol (90 g), Gaveæske med 4 velsmagende petit fours af Fairtrade chokolade uden alkohol (100 gr.), 1 håndlavet marcipan julebrød i æske med caramelchokolade (200 gr.), 1 håndlavet marcipangris overtrukket med tyk mørk Fairtrade chokolade (60 gr.), 1 dåse med tre varianter af eksklusiv gluten- og gelantinefri vingummi (150 gr.), 1 stor dåse glutenfri lakrids med Fairtrade chokolade (250 g), 1 pl. Fairtrade chokoladebrud med nødder (90 gr.), 2 stk chokoladepinde i mørk økologisk chokolade til varm mælk (90 g), 1 ps. økologisk formalet Fairtrade kaffe (200 gr.), 1 pose delikate håndlavede chips med klassisk smag af salt og olivenolie (glutenfri – 45 gr.), 1 fl. økologisk blodappelsin orangeade (350 ml), Sv. Michelsens egen hvide Gløgg mix (0,35 l), 2 flasker økologiske øl (2 x 300 ml) produceret i samarbejde med Nørrebro Bryghus, 1 flaske Fairtrade rødvin og 1 flaske Fairtrade Chardonnay hvidvin – begge fra Famatina Valley (2 x 750 ml), og endelig Sv. Michelsens egen bog om chokolade, Fairtrade, chokoladetemperering, tips og nye opskrifter. Det hele er pakket i en flot FSC-certificeret Sv. Michelsen gavekuffert.

certificate

FAIRTRADE

En international mærkningsordning, der arbejder for, at bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande får en mere fair indtægt og bedre arbejdsvilkår. Samtidig tages der hensyn til miljøet i produktionen. Fairtrade er underlagt kontrol fra en uafhængig virksomhed. Det betyder, at både bønder, arbejdere og virksomheder løbende bliver kontrolleret af en uvildig part. Vælg Fairtrade, og vær med til at forandre verden…. ét indkøb ad gangen.

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

certificate

GLOBAL RECYCLE STANDARD

Global Recycled Standard er den strengeste standard indenfor genbrug af materialer på det kommercielle marked. GRS-certiceringen er med til at vericere og opspore de genanvendte materialer i slutprodukter. GRS mærkningen stiller store krav til, at sikre nøjagtige indholdskrav og gode arbejdsforhold, og at skadelige miljømæssige og kemiske påvirkninger minimeres. For at et produkt kan få certiceringen GRS er det blandt andet et krav, at det indeholder et bestemt minimum af genbrugsmateriale.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til julegaver

Sv. Michelsen – Kæmpe gavekuffert med vin & glögg

640kr.