• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
Tilbage til julegaver

TEFAL – SO RECYCLED Wok- & Stegepande

560kr.

Download

Pander produceret i Frankrig – i 100% genanvendt aluminium

Med Tefal So Recycled gryder og pander kombineres miljøansvarlighed og Tefal madlavningsekspertise. Alle produkter i serien har TitaniumPro non-stick belægning af høj kvalitet, der samtidig er fri for PFOA, bly og cadmium for sikker og sund madlavning. Thermo-Signal ™-teknologien angiver den perfekte starttemperatur til stegning, mens Thermo-Fusion ™-bunden giver optimal varmefordeling. Alle produkter i So Recycled-serien er fremstillet i Frankrig af 100% genbrugt aluminium, og præsterer en 90% reducering af produktionsaffald, som bidrager til at beskytte miljøet – en pande ad gangen!

 

I dette gavesæt får du en stor stegepande og wok-pande (begge i Ø28 cm), der med garanti bliver en fast del af dit køkken. Med Tefal får du perfekte madlavningsresultater og langtidsholdbare produkter af høj kvalitet, samtidig med at du støtter op om den bæredygtige udvikling. What’s not to like?

 

Læs mere på Tefals web-site HER

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til julegaver

TEFAL – SO RECYCLED Wok- & Stegepande

560kr.