• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
grgave3-1
Tilbage til gaver

GRUMS – The Facial Box

400DKK

Download

Hudpleje med genanvendt kaffegrums

Grums Aarhus er dansk, bæredygtig hudpleje, grundlagt i 2016 af 3 gutter fra Aarhus. Her indsamler de selv nøje udvalgt økologisk kaffegrums fra kaffebarer, caféer og restauranter til brug i Grums produkterne. Men hvordan kan overskydende kaffegrums fra din morgenkaffe gavne din hud? Når kaffen brygges er det mindre end 1% af næringsstofferne der ender i din kaffe. Så der er stadig mere end 99% gode sager tilbage i grumsen, hvilket bliver til veganske plejeprodukter 100% fri for allergener, parabener, parfume og farvestoffer.

 

I denne gaveæske får du en Raw Espresso Face Scrub (80 ml), som er en lækker ansigtsscrub og ansigtsmaske i ét. En effektiv Hydra Calm Face Serum til alle hudtyper (30 ml). Og endelig en Hydra Calm Face creme (50 ml) til sensitiv hud. Produkterne er puttet i emballage af hhv. bioplast og recycled glas, og det hele leveres samlet i en flot gaveæske af FSC-certificeret pap. Smukt, bæredygtigt og hamrende cirkulært.

certificate

FSC

Er en international medlemsorganisation som arbejder for ansvarsfuld brug af verdens skove. Træprodukter som er FSC-certificerede er bæredygtigt fældet med hensyntagen til miljø og sociale forhold som beskytter truede arter og styrker rettighederne for arbejdere og indfødte. Derudover kan træet spores fra skov til færdigt produkt, uanset hvor mange led, der er i processen.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

GRUMS – The Facial Box

400DKK